Sklep Ipart
części samochodowe
Tarcze, hamulce
Sklep Bestdrive
felgi - sklep internetowy sportwheels.pl

felgi - sklep internetowy ucando.pl

Audi Chorus - wyjście na zmieniarkę?

Subwoofery, skrzynie, głośniki, radiootwarzacze, nawigacje GPS, radia CB.
Awatar użytkownika
illusion
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Audi Chorus - wyjście na zmieniarkę?

Post autor: illusion » 18 wrz 2010, 17:56

Pytanie tak jak wyżej. Oto fotki radia, kostki i schematu.

Obrazek
Obrazek Obrazek

Pozdrawiam i liczę na odpowiedzi.

Awatar użytkownika
jaco124
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: jaco124 » 19 wrz 2010, 11:21

chorus ma problem z podpieciem zmieniarki, ponoc da sie cos tam na plytce wlutowac zeby to hulało ale z tego co wiem to one maja problem z tymi zmieniarkami.. druga sprawa to to radio np. w audi a6 wychodzilo seryjnie wlasnie ze zmieniarka wiec moze jakies 2 wersje wychodzily.. np. jedne z tym modulem do podpiecia zmieniarki a drugie nie i dlatego maja miejsce na plytce do wlutowania czegos tam.. a co do zmieniarek to jesli juz bedziesz mial taka to audi wypuscilo 2 rodzaje zmieniarek ktore ktore wygladaja identycznie ale sa roznych firm i jedne sa ok a z drugimi jest problem..
co radio co ty masz to chorus II.. starsze to chorus I ale tez maja z tym problem..
prostszym rozwiazaniem jest audi concert, tam nie ma bodajze problemu z podpieciem.
kiedys sie zaglebilem w tym radiu ale to co napisalem to tylko to co przeczytalem..wiec nie chcialbym cie w blad wprowadzac.
poczekaj moze ktos jeszcze napisze.. bo ja sie tylko tyle doczytalem jesli chodzi o to radio a nie mialem go u siebie i sie z nim nie bawilem wiec doswiadczenia nie mam.

Zablokowany

Wróć do „Car Audio, GPS, CB.”

opony samochodowe opony samochodowe hamulce
felgi - sklep internetowy sportwheels.pl części samochodowe ucando.pl
części samochodowe iparts.pl