[ B2 Quattro typ 85 LIFT ] remont generalny w toku
jakby tak było to zajrzałbym tu za rok, dwa wrzucił foty z efektu prac i czekał na brawa albo krytykę, ale moim zdaniem po to sie zakłada temat, żeby wszyscy widzieli co tam się na bierząco dzieje mniej więcej ale możesz być spokojny o rarytasy, przyjdzie chwila kiedy ujrzą światło dzienne ..Kolczat pisze:myslalme ze bedziesz sie tu chwalał tylko jakimis rarytasami ;p sory no ale ta felga nie robi szalu ;pduo pisze:chcesz mi ublizyć ?
.. o ile MIODEK wszystkiego nie zadepcze :mrgreen:MIODEK pisze:Cały magazyn gratów, że kiedy nie jestem to się potykam, bo nie da się przejść... Ale jak to mówią wszystko w swoim czasie :mrgreen:
ale B2 to nie B4 nie wystarczy nakupić gratów typu koło zawias lampy i sie lansować .. te auta wymagają totalnego remontu .. w B4 kupujesz rarytas, odkrecasz część zakładasz cukierek i banan na twarzy, w B2 kupujesz rarytas ( który na ogól wymaga pracy ) i zanim go założysz to sie okazuje, że przy okazji wymiany tego trzeba wykonąc jakiś napraw przy aucie i przy okazji wymienic kilka innych części bo albo sie coś urwie albo złamie ... dlatego! ja kupiłem auto, zbieram graty i szykuję sie do generalnego remontu, jak to zrobie dopiero będę uzbrajac wóz w rarytasy. A zakłądać czesci na smaochód wymagający totalnego remontu tylko po to zeby sie nimi pochwalić ? bez sensu .. przynajmniej dla mnie robie wóz dla siebie nie pod publikę, a co do brocków, to pewnie masz na mysli moje B1 ... szczerzę to bardziej mi sie podobają te EXIPY na B2 niz Brocki bo żadna radość z koła z nastepnej epoki wystającego w połowie za auto :mrgreen:Kolczat pisze:no to prowadz temat pisz co porobiles przy autku do tej pory, jak sie smiga na mokrym bokami, ej no nie mam nic przeciwko paplaniu w temacie, ale no moim skromnym zdaniem mogles wrzucic jakiego brocka albo cos poki co ;p bo kazdy wie ze masz
no narazie poszukuję blach typu maska drzwi klapa .. na rynku samo sito .. ogolnie mam nadzieję znależć przed zimą bo w zimę chce auto rozebrać i wypiaskować .. i od tego tak na prawde zacznie sie cała zabawa .. a tak szczerze to powiem, że szukam całych ładnych aut za rozsądną kasę, bo z tych na czesci juz nic nie wyciagnie, także musze kupić z 5 całych łądnych i z tego uzbieram to co mnie interesujeKolczat pisze:napewno masz racje, nie wiedzialem ze wymaga to az takiego wkladu pracy, masz racje ja jestem przyzwyczajony ze kupuje cos, zakladam P&P i jest gitara ;]
no ale mimo wszystko, to jeszcze kompletni nic innego nie ruszyles z tym autem?
no właśnie jak rozebrałem dupe to sie okazało to i tamto i narazie niezłożone jeszcze, bo nie bede przykręcać blendy na rdzę .. mam mieć niebawem ładną klapę nawet prawie w tym kolorze więc się wstrzymam chwilę z montazem blendy .. tak to jest ze starymi autamiwujo1 pisze:miałeś dać obowiązkową sesję z montażu lamp i ni ma nic tylko foto lamp
życie zweryfikuje wszystko .. mam na oku 4000s na full wypasie ktory były pięknym dawcą takżę elektryzacja i klimatyczność na horyzonciewujo1 pisze:aha , no dobra po remoncie złożysz na pewno będzie tłusto na zewnątrz w silniku może też a we wnętrzu można się spodziewać czegoś czy będzie tak jak większość B2 czyli korbotronix czyli full manual :?:
a i wiedzę że 90 ma się dobrze