Witam,
niestety w ostatnią zime moją audiczka miała problem z odpalaniem przy -20 , zima mineła i zapomniałem o problemie . Niestety powoli robi sie coraz zimniej i mam zamiar sprawić że nie będe sie martwił czy dojade z rana do pracy , dlatego chciałbym Was prosić o pomoc .
Czy jest ktoś z Wawy lub okolić kto ma możliwość sprawdzenia stanu silnika i ogołnie całego osprzętu , chciałbym wiedzieć co należy wymieć by silniczek był w b.dobrym stanie
Pozdrawiam,
Kamil D.
[b3 1.6 td] stan silnika
- Motostacja pl
- Forum Audi 80
- Imię: Motostacja PL
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan quattro
- Silnik: 2.8 AAH
- Kontakt:
-
- Forum Audi 80
Re: [b3 1.6 td] stan silnika
hej ja miałem problem z rozruchem w zimie bo miałem nieszczelne wężyki przelewowe i najwyraźniej cofało się paliwo, speca żadnego w warszawie niestety nie znam.. ew. możesz spróbować tu: http://www.chiniewicz.pl/ ..ale tanio nie będziedobry1207 pisze:Witam,
niestety w ostatnią zime moją audiczka miała problem z odpalaniem przy -20 , zima mineła i zapomniałem o problemie . Niestety powoli robi sie coraz zimniej i mam zamiar sprawić że nie będe sie martwił czy dojade z rana do pracy , dlatego chciałbym Was prosić o pomoc .
Czy jest ktoś z Wawy lub okolić kto ma możliwość sprawdzenia stanu silnika i ogołnie całego osprzętu , chciałbym wiedzieć co należy wymieć by silniczek był w b.dobrym stanie
Pozdrawiam,
Kamil D.