Cudoki - co właśnie z tym grillem?? Pogoda się zaczyna robić dobra to by pasowało coś pomyśleć mecenasy putinn miał się coś dowiedzieć jak z tym Rabsztynem. Wiesz coś już na ten temat putinn ??Lucazzz pisze:zimny ten wasz olkusz.... a wy chcecie grilla jeszcze w tym roku robic... masakra :lol:
mam taki szalony pomysł.... mozna robic spoty co 2 tyg na zmiane Kraków/Olkusz
[Olkusz - Carrefour] 26.09 - Spot + Sesja
w szopie domalujemy wszystko czego zabraknie Jaco Ja tam ciągle jeżdżę z wielką dziurą na środku... <ok>
[ Dodano: 2010-09-22, 15:04 ]
---------------------------------------------------
Aktualny Spot: Niedziela,26 września 2010 godz. 10:00
Spotykamy się o 10:00, nie koniecznie na Carrefourze, bo w niedziele rano jest tam całkiem spory ruch, więc dokładnie jeszcze ustalimy gdzie. Jeżeli pogoda dopisze, to biorę aparat, obiektywy, statywy. Docelowo zdjęcia mają odbyć się w miejscach do wyboru, z przykładowymi zdjęciami, nie koniecznie najwyższej jakości <ok> :
Sosina:
Cementownia Jaworzno:
Olkuski wiadukt, okolice torów kolejowych, motywy z jadącymi pociągami:
Punkty widokowe:
Miejsc jest więcej, Olkusz otwarty na propozycje :mrgreen: Panoramy, HDRy, Industriale, zdjęcia w ruchu. Ogranicza nas tylko wyobraźnia. Zaczynamy w miarę wcześnie, żeby było dużo czasu na zdjęcia dla każdego, rozmowę o moim braku podsufitki i wyśmiewanie ś.p. ringów Pytonna <ok>
Proponowałbym też ustalić jakiś kanał na CB, na którym będziemy się szukać. Ninejszym po dyskusji z wami, która się nie odbyła, narzucam kanał 25, który w tym momencie staje się oficjalnym kanałem Olkuskich miłośników Audi 80. :mrgreen:
[ Dodano: 2010-09-22, 15:04 ]
Aktualny Spot: Niedziela,26 września 2010 godz. 10:00
Spotykamy się o 10:00, nie koniecznie na Carrefourze, bo w niedziele rano jest tam całkiem spory ruch, więc dokładnie jeszcze ustalimy gdzie. Jeżeli pogoda dopisze, to biorę aparat, obiektywy, statywy. Docelowo zdjęcia mają odbyć się w miejscach do wyboru, z przykładowymi zdjęciami, nie koniecznie najwyższej jakości <ok> :
Sosina:
Cementownia Jaworzno:
Olkuski wiadukt, okolice torów kolejowych, motywy z jadącymi pociągami:
Punkty widokowe:
Miejsc jest więcej, Olkusz otwarty na propozycje :mrgreen: Panoramy, HDRy, Industriale, zdjęcia w ruchu. Ogranicza nas tylko wyobraźnia. Zaczynamy w miarę wcześnie, żeby było dużo czasu na zdjęcia dla każdego, rozmowę o moim braku podsufitki i wyśmiewanie ś.p. ringów Pytonna <ok>
Proponowałbym też ustalić jakiś kanał na CB, na którym będziemy się szukać. Ninejszym po dyskusji z wami, która się nie odbyła, narzucam kanał 25, który w tym momencie staje się oficjalnym kanałem Olkuskich miłośników Audi 80. :mrgreen: