[B3 1Y] Jesienna sesja str.1
Wyczytałem że myślisz o nowym radyjku. Deh 2200ub jeżeli dobrze pamiętam ma bardzo proste funkcje jeśli chodzi o dzwięk. Ja bym Ci polecił dołożyc stówke i pomyśleć nad pionkiem deh 50ub. Jest napewno duzo podobnych ale akurat tego ja mam i przyznam się że sam nie do końca łapie się w wszystkich funkcjach sterowania dzwiękiem.
No panowie trochę ucichłem to napisze co się działo. W moim dieselku padła pompa i rozrusznik praktycznie jednego dnia. Pompa nie podawała paliwa na wtryskiwacze a rozrusznik rozsypał się od środka. Kupiłem rozrusznik uzywany za 150 zł i pompe od 1,9D za 500 zł. Efekt taki że samochód pali na dotyk jak benzyniak a pompa nie cieknie, na ciepłym ładnie pali jednym słowem narazie jest ok. Kupiłem też nowe pokrowce Założe wkońcu tą tylną kanapę od Kacpra bo się marnuje w piwnicy. Dziękuje i pozdrawiam
W niedziele na spocie lookniesz sobie
PS: Siema mam pytanko do was. Chciałem założyć dystanse do moich alusi. Mam felgi 7J ET35 ale chciałbym żeby te kółka troszkę lepiej optycznie wyglądały żeby tak mniej wiecej zrównały się z nadkolem. Czy dystans 15mm to dużo czy mało. Proszę o pinie fachowców od szerokiej feli i gleby
PS: Siema mam pytanko do was. Chciałem założyć dystanse do moich alusi. Mam felgi 7J ET35 ale chciałbym żeby te kółka troszkę lepiej optycznie wyglądały żeby tak mniej wiecej zrównały się z nadkolem. Czy dystans 15mm to dużo czy mało. Proszę o pinie fachowców od szerokiej feli i gleby