2 tura gadzetów
panowie jak macie czrny albo ciemny kolor radze brac na bialym tle bo inaczej na lakierze nic nie ujzycie tak jak ja .ale mam pomysl dla siebie i tych co maja przezroczyste i nie wiedza jak nakleic
Kupic biala folie w sklepie i naklejic naklejeczke na te folie ,odciac zbedne i smialo na autko
pozdrawiam
1 komplecik zamówiony
właśnie dokonałem wpłaty, tylko jedno pytanie - w którym miejscu to nakleić - tak żeby gangstersko wszyscy mieli w jednych charakterystycznym miejscu - piszcie gdzie macie, albo gdzie nakleić
pozdrawiam
pozdrawiam
- Oofol
- Forum Audi 80

- Kontakt:
Re: 1 komplecik zamówiony
Juz byla o tym mowa ale powtoze wszystkim:djbeat pisze:właśnie dokonałem wpłaty, tylko jedno pytanie - w którym miejscu to nakleić - tak żeby gangstersko wszyscy mieli w jednych charakterystycznym miejscu - piszcie gdzie macie, albo gdzie nakleić
pozdrawiam
NALEPKI NAKLEJAMY W LEWYM DLONYM ROGU KLAPY BAGAZNIKA TAK JAK MA KOLEGA tester86 (i tak jak u mnie) NA ZDJECIU W OPISIE!
NALEPIAJMY TAK A BEDZIE KOZACKO :mrgreen:
Re: 2 tura gadzetów
....A GDZIE juras26?!!! PRZECIEŻ ZAMÓWIŁEM @ M_CE TEMU I CO?! I WIELKIE GÓ...o.!wilu8 pisze:Zapraszam wszystkich do zamawiania kompletów gadzetów Polskiego Klubu Audi 80 .
Musimy zebrac 50 chetnych na razie jest juz 23.
Osoby, które już zamówiły.
Pozostało jeszcze 27 wolnych kompletów.BONDEK-1KPL
BOGOS- 1KPL
JURAS- 1KPL
ADEM GAŁAS-1KPL
ROBI-1KPL
PETER PAN-1KPL
SAINT-1KPL
MORAJB4-1KPL
PIOTREK1-1KPL
OOFOL-1KPL
PATRYK 85-1KPL
PROKOP-1KPL
HOŁARD-1KPL
GREG01-1KPL
BARTEG289-1KPL
RAFI-1 KPL
ROBOL-1KPL
GRZEGORZ HENYK-1KPL
WOJTAS255-1KPL
MAGIC -OL - 2KPL
SZKODNIK-1KPL
CZAREKJ-1KPL
W skład kompletu wchodzi brelok, nalepka i dwie smycze.
Niżej fotki gadżetów, widok nalepki na aucie.
Do wyboru sa dwa rodzaje nalepek. Na tle białym lub przezroczystym.
Niżej załączone zdjęcie to tło przezroczyste nalepki. W przypadku czerwonego auta radzimy tło białe.
W prywatnej wiadomości do mnie proszę potwierdzić wpłatę i dopisać jaki rodzaj nalepki.
Koszt kompletu to tylko 15 zł.
Dane do przelewu
MARCIN WILCZYŃSKI 68-300 LUBSKO
UL WŁOKNIARZY 7
KONTO PKO BP 89 1020 5460 0000 5102 0042 9639
W tytule proszę podać nick klubowy i adres do wysyłki
prosze nie podawać żadnych innych informacji, słow.
Wzór zatytułowania przelewu
Wilu - Marcin Wilczyński Ulica Błotna 12/3, 05-420 Kopytkowo
Zapraszamy ! Siusiak bez gadzetów lub Audi maniak - wybór należy do Ciebie:mrgreen:
CHYBA POPROSZĘ PANA MARCINA O ODESŁANIE KASY SKORO NIE DAJE SOBIE RADY Z WYSYŁKAMI :evil:
-
Damian1406
- Forum Audi 80

kolego wyluzuj po co te nerwy Wilu tu dzaiła na pełnych obrotech a Tu takie słowa ??? nieładnie wstyd kolegojuras26 pisze:....A GDZIE juras26?!!! PRZECIEŻ ZAMÓWIŁEM @ M_CE TEMU I CO?! I WIELKIE GÓ...o.!
CHYBA POPROSZĘ PANA MARCINA O ODESŁANIE KASY SKORO NIE DAJE SOBIE RADY Z WYSYŁKAMI :evil:
:oops: :oops: :oops: :oops:juras26
a wystarczyło się zapytać grzecznie.