Bez różnicy... na dniach muszę dorobić zaślepke na "egr`a"Słonik pisze:
Powiedz mi czujesz jakas roznice po usunieciu tych wszystkich podcisnien i zbednych wezykow :?:
[Audi 80 B4 Competition][SWAP] by Słonik
- szuan
- Forum Audi 80
- Kontakt:
takie gadanie można między książki wstawićNiki20 pisze:posadź 60/40 i będzie wtedy sztywno na zakrętach
same springi to może 30% sukcesu :roll: a te wszystkie tanie "sportowe zawiasy" są ok, ale w górnych partiach, bo już przy tym niby 40/40 jak to koledzy szanowni piszą już jest miekko i zaczyna się cała frajda, że wypas 8-mio częściowe koła 15", 6,5J z ogromnymi gumiakami 205/55 obcierają bo mają "mega glebe" <rotfl>
pozdro gejsy 8-) :mrgreen:
ps. nie bierzcie sobie moich postów do serca <urodziny> bo przecież ja latam na 225/50 i zawias +70 w góre bo hacze wahaczem <rotfl> <ok>
- szuan
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Niki20, spokojna :mrgreen:
jeśli komuś zależy na betonie, to polecam HR lub Koni ale z reg twardości (koszt samych amorów 1600-2xxxpln)
springi HR lub KW (1xxx nówki)
elementy gumowe zawieszenia zastąpić poliuretanem (600-1xxx zł zależy od ilości i twardości wyrobu)
i beton <nunczako> a zawieszenie warte połowe co osiemdziesiątka lecz prawdziwy maniak poświęci i spodnie dla dobra autka :mrgreen:
ja latałem na używkach, więc tak też można ale wszytsko po regeneracji było :roll:
jeśli komuś zależy na betonie, to polecam HR lub Koni ale z reg twardości (koszt samych amorów 1600-2xxxpln)
springi HR lub KW (1xxx nówki)
elementy gumowe zawieszenia zastąpić poliuretanem (600-1xxx zł zależy od ilości i twardości wyrobu)
i beton <nunczako> a zawieszenie warte połowe co osiemdziesiątka lecz prawdziwy maniak poświęci i spodnie dla dobra autka :mrgreen:
ja latałem na używkach, więc tak też można ale wszytsko po regeneracji było :roll:
Ja bym chciał BilsteinB6+springi H&R :roll: no ale pogadać sobie można, czas pokaże...
Z racji ładnej pogody doczyściłem wreszcie taczkę po tym przestoju kilkumiesięcznym bo zaszła niemiłosiernie :-x
Przy okazji fotki jak to wygląda w całości pod maska i ze zderzakiem <ok> .
Pod maską
, ,
Na zewnątrz
, , ,
PS - Zderzak wyblakl od slonca bo lezal pod płotem tym rogiem w strone poludnia caly czas
Z racji ładnej pogody doczyściłem wreszcie taczkę po tym przestoju kilkumiesięcznym bo zaszła niemiłosiernie :-x
Przy okazji fotki jak to wygląda w całości pod maska i ze zderzakiem <ok> .
Pod maską
, ,
Na zewnątrz
, , ,
PS - Zderzak wyblakl od slonca bo lezal pod płotem tym rogiem w strone poludnia caly czas
Ostatnio zmieniony 05 cze 2013, 19:50 przez Słonik, łącznie zmieniany 1 raz.
Te prezes, ty dales w tym momencie ciała bo w Competition jest na prawym kielichy oslona tylko nie taki kapturek jak na lewym ale taka przykrecana na dwie plastikowe nakretki po bokach do kielichachmiel25 pisze:COMPETITION go nie ma hihi ale znawcy dali ciała
O tak jak tu http://img375.imageshack.us/f/dsc00020s.jpg/
- sagem
- Forum Audi 80
- Imię: Sebek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 1.9 1Z
- Kontakt:
W kazdym tak jest ;]Słonik pisze:Te prezes, ty dales w tym momencie ciała bo w Competition jest na prawym kielichy oslona tylko nie taki kapturek jak na lewym ale taka przykrecana na dwie plastikowe nakretki po bokach do kielichachmiel25 pisze:COMPETITION go nie ma hihi ale znawcy dali ciała
O tak jak tu http://img375.imageshack.us/f/dsc00020s.jpg/