Vectra jedyna na mazurach
-
- Forum Audi 80
Vectra jedyna na mazurach
2.0 po wizualnym liftingu /
Zawieszenie sportowe-obniżane.Zmienione lampy na nowsze+ksenon 8000k.Zmieniona kierownica/Środek podświetlany na niebiesko/Elektrycznie otwierany bagażnik.Silnik nie wiem nie rozbierałem czy jest coś w nim dłubane-dłuższa skrzynia.Stożek jest-strumiennica + sportowa końcówka.. Była cała rozebrana,zakonserwowana i pomalowana cała buda na niebieski metalik(perła)Ospojlerowanie tak jak widać. Wszystkie szyby lekko przyciemnione/Aluski-Przód 7.5cali tył 9.5cali.
OOOOO
Zawieszenie sportowe-obniżane.Zmienione lampy na nowsze+ksenon 8000k.Zmieniona kierownica/Środek podświetlany na niebiesko/Elektrycznie otwierany bagażnik.Silnik nie wiem nie rozbierałem czy jest coś w nim dłubane-dłuższa skrzynia.Stożek jest-strumiennica + sportowa końcówka.. Była cała rozebrana,zakonserwowana i pomalowana cała buda na niebieski metalik(perła)Ospojlerowanie tak jak widać. Wszystkie szyby lekko przyciemnione/Aluski-Przód 7.5cali tył 9.5cali.
OOOOO
Ostatnio zmieniony 16 lis 2010, 21:55 przez xxKmicicxx, łącznie zmieniany 7 razy.
-
- Forum Audi 80
xxKmicicxx, bez urazy ale chyba pomyliłeś fora <hmm>, dajesz zdjęcie <aparat> auta z tak zminiaturyzowanej wersji że bardziej się już nie da, jest tylko jedna fotka- podejrzewam że z roweru górskiego dało by się zrobić więcej fotek<rotfl2> ,
a co ona ma takiego nie powtarzalnego- chyba numer rejestracyjny i VIN <haha> , no i jak już mówili opis powalającyxxKmicicxx pisze: Vectra jedyna na mazurach
ograniczyłeś się aż do 16 znaków w opisie <mur> jeśli będziesz tyle dawał w ciągu dnia to za jakieś 2 miesiące będziemy mogli cieszyć się pełnym opisem auta <ok>xxKmicicxx pisze:2.0 po liftingu
-
- Forum Audi 80
-
- Forum Audi 80
-
- Forum Audi 80
Vectry ja nie robiłem a jeżeli moje przyszłe Audii będzie wyglądać jak Audii RS2 to nie będę musiał nic przerabiać;)
Ostatnio zmieniony 28 wrz 2010, 00:09 przez xxKmicicxx, łącznie zmieniany 1 raz.