[Wielkopolska] Pogaduchy grupy WLKP
A więc koledzy takzjawa pisze:Siema, Kompetentnego mechanika nie znam... ale mam wciąż nadzieję że taki istnieje :lol:
Co do Twojego problemy to sprawdź regulator ciśnienia paliwa. Jak to zrobić na pewno znajdziesz na forum
Mam w Pile kompetentnego mechanika, nie miał wtyczki pod kompa, sam sobie zrobił, nie znalazł błędów więc podwinął rękawy i po kolei wszystko sprawdził, diagnoza walnięty regulator ciśnienia, założył nowy i po problemie, regulator w zamienniku kosztował 200zł a za cały boży dzień roboty skasował mnie 100zł. Najśmieszniejsze że to gość który ma autoryzowany serwis Peugeot ,Renault, i Citroen, normalnie byłem w szoku że za te pieniądze mi to zrobił
Więc z czystym sumieniem polecam. Pewnie nie mogę go tu reklamować ale jak by ktoś coś potrzebował to mogę podrzucić namiary
Pozdrawiam
- Motostacja pl
- Forum Audi 80
- Imię: Motostacja PL
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan quattro
- Silnik: 2.8 AAH
- Kontakt:
a mówiłeś kolego mówiłeś ale ja nie posłuchałem. Może inaczej sprawdzając ten regulator wężyk był suchy i to mnie może zmyliło a mogłem wziąć od ziomka na podmianę i mieć pewność no ale cóż 100zł w plecy ale profesjonalnie ogarniętezjawa pisze:a nie mówiłem?
Z Wągrowca do Piły nie aż tak strasznie dalekozjawa pisze:PS: Fajnie że znalazłeś mechanika, ja nadal szukam..
To właśnie jest najlepsze, dzięki forum do mechanika zaglądam naprawdę rzadko i głównie dlatego że nie mam kanału. Dla przykładu mój regulator kosztował 40zł (pewna używka od forumowicza) a wymiana nic
- działa od 3 lat bez zarzutu. Twoja naprawa 300zł!
Dla śmiechu albo przestrogi:
Pierwszy: naprawa ok ale wyjeżdżając z warsztatu wgniótł mi błotnik :evil:
Drugi: naprawa byle jak ale w nagrodę chłopaki pokręcili sobie moim autem bączki na trawie i nawet nie zmyli śladów :evil:
Trzeci(diagnosta): nieudaną próbę połączenia z kompem zwalił na gaz i kazał mi go wyrzucić z auta :lol: jak już się udało to chyba pytałem o za wiele rzeczy bo mnie wygonił skoro taki mądry jestem :lol:
Czwarty (najlepszy fachowiec od LPG w mieście): jak mi zaproponował regulację przez kręcenie śrubką w II generacji to odwróciłem się na pięcie..
Kolejny: przy wymianie rozrządu - uszkodzony króciec w chłodnicy i konieczna wymiana chłodnicy.... :evil:
To tak na szybko, mógłbym długo wymieniać <ok>
Wniosek stary jak Śwat: Chcesz mieć dobrze, zrób sam!
Życzę więcej szczęścia w naprawach

Bardzo możliwe, że kiedyś skorzystam bo to co wyrabiają u mnie lokalni znachorzy to już nawet przestaje być śmieszne...miciek111 pisze:Z Wągrowca do Piły nie aż tak strasznie daleko
Dla śmiechu albo przestrogi:
Pierwszy: naprawa ok ale wyjeżdżając z warsztatu wgniótł mi błotnik :evil:
Drugi: naprawa byle jak ale w nagrodę chłopaki pokręcili sobie moim autem bączki na trawie i nawet nie zmyli śladów :evil:
Trzeci(diagnosta): nieudaną próbę połączenia z kompem zwalił na gaz i kazał mi go wyrzucić z auta :lol: jak już się udało to chyba pytałem o za wiele rzeczy bo mnie wygonił skoro taki mądry jestem :lol:
Czwarty (najlepszy fachowiec od LPG w mieście): jak mi zaproponował regulację przez kręcenie śrubką w II generacji to odwróciłem się na pięcie..
Kolejny: przy wymianie rozrządu - uszkodzony króciec w chłodnicy i konieczna wymiana chłodnicy.... :evil:
To tak na szybko, mógłbym długo wymieniać <ok>
Wniosek stary jak Śwat: Chcesz mieć dobrze, zrób sam!

- Motostacja pl
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Nie no kolego a nie mógł byś mi życzyć bezawaryjności :lol: ?? :lol: heheh.zjawa pisze:To tak na szybko, mógłbym długo wymieniać <ok>
Wniosek stary jak Świat: Chcesz mieć dobrze, zrób sam!
A poza tym to widzę że miałeś niezłe przejścia z mechanizatorami . Ale cóż zrobić nie dowiemy się czy gość dobry czy niedobry jak do niego nie zawitamy, oby jak najrzadziej
Pozdrawiam
A tak na marginesie, kiedy robicie jakiś zlocik ??
Poznań
Parking KING CROSS poziom -2
3 październik GODZINA 16:00
Zlot Klubu A4 wielkopolska ale audi to audi <ok>
Zlot będzie a tutaj i tak jest marnie z klubowiczami którzy chcą się spotkać wiec jak ktoś ma ochotę to zapraszam.Co by nikt nie mówił jakiś czas temu przyjechało na spot audi 80 B2 i było fajnie chyba największe zainteresowanie robiło na spocie :mrgreen: wiec zapraszam
http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=30734.0
lebiel może w końcu przyjedziesz na spot A4 ??
Parking KING CROSS poziom -2
3 październik GODZINA 16:00
Zlot Klubu A4 wielkopolska ale audi to audi <ok>
Zlot będzie a tutaj i tak jest marnie z klubowiczami którzy chcą się spotkać wiec jak ktoś ma ochotę to zapraszam.Co by nikt nie mówił jakiś czas temu przyjechało na spot audi 80 B2 i było fajnie chyba największe zainteresowanie robiło na spocie :mrgreen: wiec zapraszam
http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=30734.0
lebiel może w końcu przyjedziesz na spot A4 ??
- Motostacja pl
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Hmy, nie mam jeszcze grafiku na październik ale tak sobie wyliczam że może będę miał wolno. Po za tym jakoś w tych okolicach czasowych będę zawoził kobietę na studia do Poznania więc przy odrobinie szczęścia może się uda upiec dwie pieczenie na jednym ogniuSzula298 pisze:lebiel może w końcu przyjedziesz na spot A4 ??

- Motostacja pl
- Forum Audi 80
- Kontakt:
- Motostacja pl
- Forum Audi 80