[Audi_B1_1.8_GZ] nowa tapicerka
[quote="GerB3"]Moim zdaniem z plastikami.
Jedyna rzecz co mnie razie to folia na szybach, do takiego auta to po prostu nie pasuje [/quote
folie zamierzam sie bozbyc ,tez mi sie odwidzialo z czasem cos co mi sie wydawalo kiedys fajne teraz wydaje mi sie glupie na poczatku jak dorwalem te auto(mialem 18lat) chcialem je jak najbardziej zmienic!!! teraz juz patrze zeby bylo jak najbardziej w oryginale!!!
Jedyna rzecz co mnie razie to folia na szybach, do takiego auta to po prostu nie pasuje [/quote
folie zamierzam sie bozbyc ,tez mi sie odwidzialo z czasem cos co mi sie wydawalo kiedys fajne teraz wydaje mi sie glupie na poczatku jak dorwalem te auto(mialem 18lat) chcialem je jak najbardziej zmienic!!! teraz juz patrze zeby bylo jak najbardziej w oryginale!!!
:)
zdjecie golfa ktorego udalo mi sie zrobic w chorwacji!!! obok stal taki sam ale pojechal!! byl w lepszym stanie!!!! ale sporo widzialem tam golfow jedynek a co lepsze pelno chromowanych zderzakow w stanie idealnym!!!! a jeden golf byl jak nowy!!!!! pomaranczowy!!!! igielka!!! malo tego wygladal jak by nie byl malowany!!!