Jak się plany ułożą dobrze to będę ale na stawy w czwartek bym pojechał..............dydo85 pisze:pogadmy o tym na live, wiec koledzy pisac czy pasuje środa o 19ej
[Rybnik/Żory] w środy widzimy sie w Rybniku
ja moge też wcześniej, ale z tego co czytałem nie wszyscy mogą, może dobrze by było sie zastanowić nad możliwością schowania przed deszczem. na naszym pierwszym spontanie co sie wybraliśmy na zalew siedzieliśmy tam w tej knajpie, Rybniczanie macie pole do popisu z propozycjami gdzie jest dobrze ustawić auta i mieć możliwość zasiąćś w suchm miejscu z widokiem na auta
Panowie centra handlowe zawsze są zawalone, a Plaza w środy jest wręcz pełna (z racji kina- środy z orange czy coś takiego...). Wstępnie pomyślałem o McDonaldzie- można sobie usiąść przy oknie i pooglądać autka przez szybę <ok> Jeżeli chodzi ogólnie o zadaszenie to przychodzi mi na myśl parking makro, ale wiadomo- to tylko parking...
Jeżeli centrum handlowe to chyba tylko strzeżony na Focusie, ale o koszty mnie nie pytajcie...
Rzucajcie swoje propozycje, myślę, że razem dojdziemy do konkretów- żeby było miło i sucho
Jeżeli centrum handlowe to chyba tylko strzeżony na Focusie, ale o koszty mnie nie pytajcie...
Rzucajcie swoje propozycje, myślę, że razem dojdziemy do konkretów- żeby było miło i sucho
- grzechas_audi
- Forum Audi 80