[B3] Comfort edition - jakie ma wyposazenie ?
Czyli te lepsiejsze miały schowek na kluczyk w takim razie.misiek440 pisze:hmmm aja nie mam scowka na kluczyk -- chyba nie wkażdym modelu
[ Dodano: 2007-06-24, 00:00 ]
ps.
czy idzie gdzieś kupić te listwy romowane do 80 b3??????
Listwy mozesz kupic na szrocie/allegro, ale zycze powdzenia w zdejmowaniau i zakladaniu :lol:
witam ja mam coforcika ale B4 to mam centralny na wszystkie zamki i klapke wlewu schowek na narty oswietlenie calej kabiny 4 lampki czasowo przygasające i zinteggrowane z zamkiem centralnym,obrotomierz wszystkie szyby i lusterka elektryczne oraz dodatkowe głosniczki (gwizdki) stylu w dzwiach pozdrawiam
- Oofol
- Forum Audi 80
- Kontakt:
A ja mam rocznik '90 i mam centralny na wszystkie drzwi + klapka wlewu, schowek na rekawiczki na kluczyk i gwizdki z tylu tez mam razem z taka przystawka do ktorej moge podlaczyc sluchawki na mini Jack i odlaczyc tylne glosniki i obrotomierz tez mam, reg wysokosc fotelu kierowcy i mam jeszcze ProconTen. A chromowane listwy mi sie nie podobaja i sie ciesze ze ich nie mam
To chyba nie czytasz ze zrozumieniem:Oofol pisze: ja zauwazylem jak na razie nie znaczna roznice 2-3 elementow i blaszki z grawerka...
Comfort Edition ma:
-chromowane obwódki wokół szyb jak w Audi 90
-grill z Audi 90
-rolete tylnej szyby
-lusterka i klamki w kolorze nadwozia
-centralny zamek
-alufelgi 6jx14, takie pełne, niby 5cio ramienne
-wspomaganie kierownicy
-regulacje wysokosci fotela kierowcy
-siatke na fotelach
-blende z tylna z Audi 90
-specjalny wzór tapicerki, taki "oplowaty" bym powiedział