[All] Gadzet - przyciemnianie szyb
[All] Gadzet - przyciemnianie szyb
witam mysle nad ciemnymi szybkami do swojego avanta. Macie moze fotki srebrnego avanta z ciemnymi szybkami ? Chciałbym zobaczyc jak by to wygladało.
Co myslicie o tym, zeby przyciemnic tylko bagaznik i tył a przodu w ogole nie ruszac...
chyba, ze w ogole ciemne szybki to porazka czekam na jakies opinie itp...
Co myslicie o tym, zeby przyciemnic tylko bagaznik i tył a przodu w ogole nie ruszac...
chyba, ze w ogole ciemne szybki to porazka czekam na jakies opinie itp...
Ostatnio zmieniony 31 mar 2010, 23:55 przez mietek81, łącznie zmieniany 1 raz.
No i co ze nie mozna robic... Zabiora ci dowod jedziesz na stacje kontroli do jakiegos znajomego dajesz 20 zloty za przeglad i jedziesz odebrac dowod koniec zabawy pozatym policja ma powoli gdzies lapanie za szyby.
Ja bym ci polecil zrobic wszystkie szyby jednakowa przydymiona folia taka jak mam u siebie na przednich szybach cale auto bedzie duzo ladniej wygladac. a po drugie auto sie duzo mniej w srodku nadrzewa.
Ja bym ci polecil zrobic wszystkie szyby jednakowa przydymiona folia taka jak mam u siebie na przednich szybach cale auto bedzie duzo ladniej wygladac. a po drugie auto sie duzo mniej w srodku nadrzewa.
akurat w kraku jak policja widzi starsze autko przyciemnionymi wszystkimi szybkami to odrazu dowód zabiera i możesz drpać to z szyb, wprzepisach jest że kąt widze nia ma być nie mniejszy niż 180` czyli w praktyce przednia i boczne z przodu nie mogą być przyciemnione
[ Dodano: 2007-06-24, 13:20 ]
jak już będziesz przyciemniał to radze użyć dobrej foli (czyt drogiej) aby p czaie sie nie pofalowała ,przecierała i wyblakła, aby dobrze przyciemić należy wyciągnąć szyby czyli pasuje też wymienić uszczelki przynajmniej w tylnej szybie---mi też się podbają przyciemnione szybki jednak mnie nie stać
[ Dodano: 2007-06-24, 13:20 ]
jak już będziesz przyciemniał to radze użyć dobrej foli (czyt drogiej) aby p czaie sie nie pofalowała ,przecierała i wyblakła, aby dobrze przyciemić należy wyciągnąć szyby czyli pasuje też wymienić uszczelki przynajmniej w tylnej szybie---mi też się podbają przyciemnione szybki jednak mnie nie stać
No niestety jest to dosc drogie jesli sie robi to w firmie przyciemniajacej u mnie jakos bira 500 zloty i robia to foliami FOLIATEC mam juz zrobione 2 auto tymi foliami i jestem bardzo zadowolony :mrgreen:
[ Dodano: 2007-06-24, 20:22 ]
Wierz mi ze po przyciemnieniu folia badz piecowo auto sie duzo duzo mniej nagrzewa a seryjne przyciemnienie tak naprawde niezbyt duzo daje.
[ Dodano: 2007-06-24, 20:22 ]
Wierz mi ze po przyciemnieniu folia badz piecowo auto sie duzo duzo mniej nagrzewa a seryjne przyciemnienie tak naprawde niezbyt duzo daje.
czarne szybki mi się podobają... ale wg mnie nie do wszystkich modeli audiczek. Takie jest tylko moje zdanie. Ale tobie będą pasaować :-> POZDRAWIAM AUDI KLUB i całą załogę tych ślicnych furek http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/f11 ... d.jpg.html
[B4 ABK] TYLNA SZYBA jak przyciemnic??
Witam
Chce przyciemnic tylna szybe i w jaki sposob jest najlepsz czy wyjmowac jesli tak to jak i jaka folia?? Prosze o pomoc
Chce przyciemnic tylna szybe i w jaki sposob jest najlepsz czy wyjmowac jesli tak to jak i jaka folia?? Prosze o pomoc