[A6 C4] 2.5TDI AEL 140PS 6 GANG. (Sprzedany)
- Brylantoos
- Forum Audi 80
Ja codziennie do roboty przejeżdżam 3.5 km.no name pisze:NorbertGSX, w miescie lyka 8l bez Q
Komp pokazuje 7.2.
Biorąc pod uwagę nie dokładność kompa przystaję na 8l/100km.
Szula298, właśnie avanta szukałem.
Sedan nie był brany pod uwagę.
Miałem B4 w sedanie i ten bagażnik nie spełniał moich oczekiwań.
Pozdrawiam.
Ostatnio zmieniony 13 lut 2011, 17:35 przez robak26, łącznie zmieniany 1 raz.
nie wiem czemu Ci niektórzy piszą żę szkoda że nie sedan :?: mi sie avant się bardziej podoba w a6 i w 80 on sedana a poza tym samochód kupuje sie wg potrzeb wiec jenczenie że oj skoda że nie limo to chyba nie na miejscu panowie.
piękny model moim zdaniem najlepszy pod wg kosztów utrzymania i nie ukrywam że bardziej mi sie podoba od c5.
pozdrawiam szczęśliwego właściciela <ok>
piękny model moim zdaniem najlepszy pod wg kosztów utrzymania i nie ukrywam że bardziej mi sie podoba od c5.
pozdrawiam szczęśliwego właściciela <ok>
Dzięki REX-io, ja właśnie avanta szukałem.
Kombi jest praktyczniejszy.
Nie ukrywam ,że w B4 sedan bardziej mi się podoba niż w C4.
A jeśli chodzi o C5, to bryła bardzo mi się podoba, ale tylko sylwetka i nie ważne czy sedan ,czy avant.
Pozdrawiam.
Kombi jest praktyczniejszy.
Nie ukrywam ,że w B4 sedan bardziej mi się podoba niż w C4.
A jeśli chodzi o C5, to bryła bardzo mi się podoba, ale tylko sylwetka i nie ważne czy sedan ,czy avant.
Pozdrawiam.
Ostatnio zmieniony 13 lut 2011, 17:37 przez robak26, łącznie zmieniany 1 raz.
robak26, no jedyny minus avanta w takich latach i starszych to mniejsza sztywnosc nadwozia a co za tym idzie jeczace plastiki....wiem cos o tym..ale rad na to ja mam 2 do wyboru....albo dooobre radio..albo zabawa z tasma klejaca gabczasta dwustronna ktora oklejamy wszystkie plastiki od weznatrz przy krawedziach...super wyglusza bo nawet jesli nie przyklei krawedzi to nie skrzypi plastik o blache...ale jak znam robala to ma to wszystko na zicher zrobione i nic nie czeszczy hehehe...jak to napisal jakis kolega na a6klub.pl