[Łódź] Zacznijmy spoty od nowa ;p
-
- Forum Audi 80
-
- Forum Audi 80
maly2st wiadomo robota jest ważniejsza, a po za tym nie wiem czy przekonywać mam się na to kopanie, bo nie mam karków i tez mi się troszeńkę nie chce Ale będę w nd.
MolibdynowyGość może i ma racje aby robić co 2 tyg .... Ja tam będę zawsze starał się być na każdym nawet jakby miał być co tydzień.
Wypowiedzcie się na ten temat, a przy okazji można ustalić termin następnego spotu
Głosujemy: 9.10 czy 16.10?
MolibdynowyGość może i ma racje aby robić co 2 tyg .... Ja tam będę zawsze starał się być na każdym nawet jakby miał być co tydzień.
Wypowiedzcie się na ten temat, a przy okazji można ustalić termin następnego spotu
Głosujemy: 9.10 czy 16.10?
Ostatnio na zlocie padła propozycja żeby zlot odbył się w niedziele 10.10.10 na Tulipanie. Nie wiem czy to jest nadal aktualne ale jeżeli przyjeżdża 8 aut pewnych na manu i nikt więcej się nie pokazuje nowy warto by się przyłączyć do innych audikow, wtedy bedzie elita około 20 aut. Zdanie należny do was.
Spoty co tygodniowe na manufakturze w końcu się znudzą już teraz nie jest tak jak na 1 spocie kiedy się widzieliśmy po dłuższym okresie.
Wypowiadajcie sie
Spoty co tygodniowe na manufakturze w końcu się znudzą już teraz nie jest tak jak na 1 spocie kiedy się widzieliśmy po dłuższym okresie.
Wypowiadajcie sie
KOLCZU w sumie masz racje aczkolwiek pod Tulipanem ostatnio bylo 16 audiolek a dwa tygodnie temu bylo z 8 lub 9 i KoralB3<ten co ma 15wiosen> ale to zawsze lepiej jak 5 czy 8 na manu a pozatym nawet przy slabym spocie <mam na mysli ponizej 10 autek> zawsze jest ktos z kim mozna pogadac taj jak jakies trzy tygodnie temu ze spotu zostalem ja sebas i icemerc <o ile znowu nie przewalilem nicka jak cos to przepraszam> i gadalismy sobie o naszych autkach obecnych i poprzednich gdzies do 20.30 a zdrugiej strony ze wzgledu na obowiazki rodzinne nie kazdy moze nie kazdy chce jezdzic dwa razy w tygodniu na spoty a z trzeciej strony gdzie jest wieksza roznorodnosc modeli oooo tam zawsze mozna podejrzec jakies inne rozwiazania techniczne fabryczne lub chociazby rezanie
jestem za
jestem za