Kalendarz Audi 80
- eSPe
- Forum Audi 80

- Imię: Sławek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.6 ABC
- Kontakt:
klik
Tutaj robią kalendarze.
Przy zamówieniu 100 sztuk wyszło by około 29zł/szt..
Nie wiem czy to tanio. Nie znam się i nie znam rynku.
Ale wcześniej zamawiałem u nich darmowe wizytówki (płacisz tylko za przesyłkę) to byłem zadowolony.
Co prawda za przesyłkę płaciłem 15 czy 18zł (bo to jakaś firma z zachodu - raz jak zamawiałem to paczka z Belgii przyszła a drugi raz jak zamówiłem to z Holandii).
Tutaj robią kalendarze.
Przy zamówieniu 100 sztuk wyszło by około 29zł/szt..
Nie wiem czy to tanio. Nie znam się i nie znam rynku.
Ale wcześniej zamawiałem u nich darmowe wizytówki (płacisz tylko za przesyłkę) to byłem zadowolony.
Co prawda za przesyłkę płaciłem 15 czy 18zł (bo to jakaś firma z zachodu - raz jak zamawiałem to paczka z Belgii przyszła a drugi raz jak zamówiłem to z Holandii).
<ok> <ok> <ok>gornik pisze:Tylko uważam, że powinna być ankieta na konkretne auta z forum.
Niech jakiś zielony czy czerwony się włączy do zabawy to będzie można
już coś poważnie ustalać. Najpierw musimy mieć z czego zrobić kalendarz,
a później firmę znajdziemy.
fajnie byłoby mieć kalenadarz z 80-kami
-
Jeay
no obserwowałem długo i teraz sie wypowiem.... :mrgreen:
pomysl z modelami, na kazde 12 m-cy jest dobry, ale dlaczego tylko po 1 aucie z kazdego modelu?? przeciez mamy tyle ładnych B3, B4 (np. kolegi gornik, Niki20, FranoF1)... mozna by na kazdy miesiac pyknac 2- 3, nawet 4 auta...
oczywiscie, pisałbym sie na to, nawet na odbiór hurtowy :mrgreen:
pomysl z modelami, na kazde 12 m-cy jest dobry, ale dlaczego tylko po 1 aucie z kazdego modelu?? przeciez mamy tyle ładnych B3, B4 (np. kolegi gornik, Niki20, FranoF1)... mozna by na kazdy miesiac pyknac 2- 3, nawet 4 auta...
oczywiscie, pisałbym sie na to, nawet na odbiór hurtowy :mrgreen: