Witam,
Panowie dalej walcze z moja maszyna wyjalem cale tylnie siedzenia iiii po srodku jest przykrecona zolta kostka w ksztalcie litery L firmy Scroth ta ktora robi zabezpieczenia do aut, ma dwa konektorki plaskie w srodku cos lata i zalacza styki i rozlacza.
Kable od tego jeden idzie do keirowcyt pod polke i jest niepodlaczony drugi natomiast jest pod siedzeniami uciety i lezy luzem.
WTF ??
[80 b3 1,8] "Cos" pod tylnimi siedzeniami
Może lektura tego tematu coś wyjaśni...
viewtopic.php?t=2796
Polski Klub Audi 80 :: Zobacz temat - [B3 1,6 TD SB] wtyczka pod siedzeniem tylniej kanapy
Pozdr. Adam.
viewtopic.php?t=2796
Polski Klub Audi 80 :: Zobacz temat - [B3 1,6 TD SB] wtyczka pod siedzeniem tylniej kanapy
Pozdr. Adam.
Panowie mam !!!!!!
Czujnik kiedy przechylimy do gory nogam,i sie rozlacza, po obejrzeniu tego filmu z reszta w roli "gównej" drajwery z mej miesciny :lol: uswiadomilem sobie co to za czujnik czujnik po dachowanku moze ma rozlaczac pompe paliwa badz jakis inny podzespol tylko jaki ??
u mnie byly pociagniete kable od tego pudeleczka "czujnika" jeden pod polke kierowcy a drugi byl pod siedzeniami i byly niepolaczone.
Jest tu jakis fahura od avdiczek ??
Swoja droga moja stoi na melinie w golych blachach juz
Czujnik kiedy przechylimy do gory nogam,i sie rozlacza, po obejrzeniu tego filmu z reszta w roli "gównej" drajwery z mej miesciny :lol: uswiadomilem sobie co to za czujnik czujnik po dachowanku moze ma rozlaczac pompe paliwa badz jakis inny podzespol tylko jaki ??
u mnie byly pociagniete kable od tego pudeleczka "czujnika" jeden pod polke kierowcy a drugi byl pod siedzeniami i byly niepolaczone.
Jest tu jakis fahura od avdiczek ??
Swoja droga moja stoi na melinie w golych blachach juz