[Wrocław]Zloty i Spoty spot odbędzie sie 02.02.14
- barto-team
- Forum Audi 80
- Kontakt:
-
- Forum Audi 80
- Kontakt:
a gdzie byliście?? nie pod Aqua? kurde nie dalem rady sie wyrwac bo to poczatek pierwszy zjazd na nowych studiach wiec trzeba pokazac na poczatku ze mi troche zalezy.. ogolnie lipa jak nie wiem co.. ale w szkole na parkingu stoją ze 3-4 fajne 80-tki więc może uda mi się zwerbować nowych klubowiczów:)
Pozdrawiam Panowie i do zobaczenia - KIEDYŚ..
Pozdrawiam Panowie i do zobaczenia - KIEDYŚ..
A my dopiero do domku zawitaliśmy i również dziękujemy za wspólne bytowanie . Oby częściej można było się spotkać i żeby nawet zima nam nie przeszkodziła.
Oto kilka (tak na serio ) zdjęć ze spotu (mało bo zapomniało się naładować akumulatorki, które szybko się skończyły.
http://picasaweb.google.com/10365704033 ... SpotWrocAw#
Pozdrawiam.
Oto kilka (tak na serio ) zdjęć ze spotu (mało bo zapomniało się naładować akumulatorki, które szybko się skończyły.
http://picasaweb.google.com/10365704033 ... SpotWrocAw#
Pozdrawiam.
-
- Forum Audi 80
- Kontakt:
kurde:/ znaczy sie ze tylko mnie kurwde brakowało.. jak patrze na fotki to mi sie plakac chce:/ Zayu czyzby Ci sie zderzak konczyl?? mi ostatnio jakis gosciu BeEmKą się w przednie nadkole wbil na parkingu i czekam na naprawe wiec w sumie moze i dobrze ze nie zajechalem bo przy Waszych czystych i swiecacych audikach to moja by wygladala jak ze zlomu zabrana..
Pozdrawiam i do zobaczenia kiedys mam nadzieje ze mi szkola nie przeszkodzi..
Pozdrawiam i do zobaczenia kiedys mam nadzieje ze mi szkola nie przeszkodzi..
DJ_Tomek, :mrgreen: Mój zderzak miał niemiłe spotkanie trzeciego stopnia z krawężnikiem :evil: i był zlapany na taśme izolacyjną no i jeszcze mam dziure w wydechu dzięki czemu auto chodzi naprawde cicho :-> Więc dotrzymał byś mi towarzystwa i nie tylko mi było by trochu głupio <ok>
Kornik92, Poxipol znowu puścił w drodze do pracy wczoraj wieczorem :evil: ale już mam nowe tubki kleju i czekam tylko na wypłate i zabieram się za szukanie tej nieszczęsnej gumy
Kornik92, Poxipol znowu puścił w drodze do pracy wczoraj wieczorem :evil: ale już mam nowe tubki kleju i czekam tylko na wypłate i zabieram się za szukanie tej nieszczęsnej gumy