[80 B4 ABT] jaka instalacja gazowa? + pytanie
-
- Forum Audi 80
- Imię: Andrzej Cz
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan quattro
- Silnik: 2.8 AAH
Jak czytales wyzej aldi pisal ze bedzie dzialac.Generalnie skoro dziala instalacja 2 gen dobrze to nie wiem po co sie jeszcze pchac w sekwencje no i jak aldi pisal mniejsze ryzyko ostrzal gazu
Swoja droga zadzwonie do gazownikow i sie dowiem co i jak moze byc u mnie wtedy napisze tu w celu konsultacji.Bo widze ze aldi wie i zna sie na rzeczy Szkoda ze takiego fachowca nie ma nigdzie u mnie :mrgreen:
Swoja droga zadzwonie do gazownikow i sie dowiem co i jak moze byc u mnie wtedy napisze tu w celu konsultacji.Bo widze ze aldi wie i zna sie na rzeczy Szkoda ze takiego fachowca nie ma nigdzie u mnie :mrgreen:
wiesz najlepiej zdzwonic do DOBRYCH fachowcow ktorzy sie tym zjamja na codzien i sa naprawde dobrzy bo ja to w sumie biore na logike xD a ze mam AAH i sekwencje to tez moze mnie mylic z dzialniem innego silnika
wiec tak jak piszesz dzwon tu i tam i dowiedz sie konkretow od fachowcow nie koniecznei ze swojego miasta
wiec tak jak piszesz dzwon tu i tam i dowiedz sie konkretow od fachowcow nie koniecznei ze swojego miasta
-
- Forum Audi 80
-
- Forum Audi 80