Co wy żeście tam na tym torze w Wyrazowie robili, że was na tor tak ciągnie. :mrgreen:kacper85 pisze:ale ślinka trochę mi zaczęła kapać na myśl o torze :mrgreen:
[ B2 Quattro typ 85 LIFT ] remont generalny w toku
-
- Forum Audi 80
- Imię: Zbyszek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.0 ABK
OT
/OT
felgi spoko... do ciezko uziemionej oski robionej na culta, do kfatro po mojemu najlepiej pasuja Ronale R8 (jak oryginal) albo biale OZ Fittipaldi, ewentualnie cos z Compomotive
te faszysta, skoncz samochod i poczkej az ja skoncze swoj. sprobujem sie wtedy na ubitej ziemi i obaczym jak daleko mi uciekniesz... <palma>duo pisze:niepełnosprawne
mam 90tke KV `85 na graty, jest 4x108.duo pisze:halo, PANY! ktoś ma LIFTA ośkę w 108 ?
/OT
felgi spoko... do ciezko uziemionej oski robionej na culta, do kfatro po mojemu najlepiej pasuja Ronale R8 (jak oryginal) albo biale OZ Fittipaldi, ewentualnie cos z Compomotive
teoretycznie tak, ale powiedz mi ile "takich" zwykłych starych audi na "takich" zwyklych felgach widzisz na mieście ? :mrgreen:grinch pisze:... zwykłe felga na starym aucie a wy się tak fascynujecie :roll:
oż Ty wredotoKolczat pisze:ja nie ;p hehe
tylko sie nie obraz Duaś :mrgreen:
grozisz mi ? :mrgreen:deejay.ftb pisze:OTte faszysta, skoncz samochod i poczkej az ja skoncze swoj. sprobujem sie wtedy na ubitej ziemi i obaczym jak daleko mi ucieknieszduo pisze:niepełnosprawne