[cabrio] kierownica
[cabrio] kierownica
witam kupiłem kierownice z audi a6 c4 s-line z poduchą a miałem wcześniej 3 ramienna kierownice na nabie ori audi i tu pytanie jak wyrezac aby działał klakson i odbijały kierunki
pozdro
pozdro
ten plastik jest ale w tych zwykłych kierach a w mojej starej jest to jako jeden odlew na nabie ! nabe sprzedaje razem z kierownicą jak się sprzeda sama kiera to naba tez będzie na sell
[ Dodano: 2010-10-04, 18:09 ]
GSF, niestety obudowa starego typu i poprzednia kiera bez poduchy chyba że ma ktoś ten plastik z kiery to można sie dogadac
[ Dodano: 2010-10-04, 18:09 ]
GSF, niestety obudowa starego typu i poprzednia kiera bez poduchy chyba że ma ktoś ten plastik z kiery to można sie dogadac
Musisz miec w/w plastik (odbijak kierunków razem z przewodem od klaksonu), wtedy zakladasz go na wieloklin kiery i odbijanie kierunków już masz:
Jesli chodzi o klakson to podłączasz ten plusowy przewód od klaksonu, co wychodzi z odbijaka, do ścieżki na stelażu od klaksonu , oraz masę przykręcasz odpowiednio:
Jesli chodzi o klakson to podłączasz ten plusowy przewód od klaksonu, co wychodzi z odbijaka, do ścieżki na stelażu od klaksonu , oraz masę przykręcasz odpowiednio:
- siwusek216
- Forum Audi 80