Kalendarz Audi 80
- eSPe
- Forum Audi 80

- Imię: Sławek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.6 ABC
- Kontakt:
Dystrybucją tychże rzeczy i tak "władza" i "kolorowi" zajmują się zawsze więc my sobie możemy zrobić.tomkom1 pisze:ja jestem chetny ci pomoc jak cos
Takie głosowania jak mówisz to u nas (czytaj w A80.pl) też było kiedyś i osiemdziesiątka miesiąca i tak dalej ale z uwagi na to iż nie można było wydębić fotek do druku (w lepszych rozdziałkach itp.) od zwycięzców plebiscytów więc władza odwiesiła konkurs i kalendarz na kołek.
Rok temu już kalendarz był tylko na tapetę robiony społecznie przez Ofola lak się nie mylę poza klubem (zobacz początkowe posty).
W usuniętych i niepotrzebnych tematach jest temat z osiemdziesiątką miesiąca więc sobie możesz luknąć. Fajny projekt. Szkoda że zaprzepaszczony. Poczytaj sobie nasze posty 2 strony wcześniej to będziesz wiedział o czym pisaliśmy (właśnie o tej fajnej ale zaprzepaszczonej inicjatywie).
Co do wyboru aut na kalendarz (głównych aut) to do tych nietypowych B1, RS2, S2 i innych tego typu to raczej wiadomo jakie auta będą bo ich razem wziętych w klubie mamy do policzenia na palcach 1 ręki.
Co do pozostałych , standardowych bud (B4, B3 itp) to wybierałbym te projekty od forumowych tzw. rezacz-killerów (Mam na myśli Słonika, DYZIA itp.) czyli te auta które raczej u każdego którzy widzą te "dzieła" budzą uśmiech na twarzy.
Mamy już październik a logistyka troszkę by zajęła więc nie mamy za dużo czasu na jakieś konkursy piękności itp.
Mam nadzieję że się koledzy zgadzają. Ja też bym chciał aby "to moje moje moje" auto było na którymś miesiącu ale powiedzmy sobie szczerze - nie śmiem konkurować z takimi autkami jak co poniektórych (chociażby wymienionych wyżej) kolegów. po prostu trzeba uznać "piękniejszość" ich aut/projektów/dzieł.
BTW:
tomkom1, mam dla Ciebie te żarówki od oGra to się spikniemy może w weekend na spocie (jak dam radę dotrzeć) to ci je przekażę.
pozdrawiam.
sp.olsztyn, akcja jest prosta.nie ma klopotu zebysmy w maire szybko zebrali odpowiednia ilosc fotek.nie musi tu byc demkracji....jesli kalendarz bedzie atrakcyjny i zlogami klubu to i tak i tak sie znajda chetni...a administracja jesli bedzie z tego dzialka na dzialanie forum tez zapewne nie bedzie miala nic przeciwko....
nie lubie czytac kilku stron jalowej dyskusji....widzialem projekty ufo chyba byly bardzo w porzadku...jak dalej bedziecie siedziec i pierdziec w stolek to wam wysle grqatisowo nasz kalendarz z a6klubu to sobie powycinacie autka i powklejacie swoje.nie pisze tego zlosliwie ale zeby zmobilizowac.nie znam sie na waszych autkach ale napewno znajde sciane zeby wisial i nasz i nasz(a80)
do dziela.
nie lubie czytac kilku stron jalowej dyskusji....widzialem projekty ufo chyba byly bardzo w porzadku...jak dalej bedziecie siedziec i pierdziec w stolek to wam wysle grqatisowo nasz kalendarz z a6klubu to sobie powycinacie autka i powklejacie swoje.nie pisze tego zlosliwie ale zeby zmobilizowac.nie znam sie na waszych autkach ale napewno znajde sciane zeby wisial i nasz i nasz(a80)
do dziela.
- damian_xyz
- Moderator

- Imię: Damian
- Model: Inny
- Nadwozie: Cabrio
- Silnik: 1.3 FY
- Kontakt:
damian_xyz, fajny projekt ale majac w głowie słowo Kalendarz, zawsze w pojawiały mi sie kalendarze duzego formatu ok A3, A2 z naszymi niuniami (opcjonalnie 3-4 sztuki na kazdy miesiac) ubrane w ładna grafike.
Cos jak zaprezentował Kolega kacper85 na pierwszej stronie tego watku, chyba z ekipy R19. bardzo fajnie sie to wszystko prezentowało.
kalendarz na którym były by tylko powklejane zdjecia samochodów, to pojscie na łatwizne, i takie cos mozna zrobic społecznie. Wspóczesni graficy komputerowi maja do swojej dyspozycji, tak zaawansowane narzedzia, ze stworzenie kalendarza 12 kartkowego w bogatej szacie graficznej, połaczenie 3-4 zdjec samochodów, rozmieszczenie tego na planszy, bedzie dla nich chlebem powszednim. zwłaszcza kiedy koszt kalendarza bedzie wynosił 30-40 pln +datki na klub... koszt druku to juz groszowe sprawy...
koledzy Z vwgolf.pl tez mieli fajny kalendarz <ok>
Cos jak zaprezentował Kolega kacper85 na pierwszej stronie tego watku, chyba z ekipy R19. bardzo fajnie sie to wszystko prezentowało.
kalendarz na którym były by tylko powklejane zdjecia samochodów, to pojscie na łatwizne, i takie cos mozna zrobic społecznie. Wspóczesni graficy komputerowi maja do swojej dyspozycji, tak zaawansowane narzedzia, ze stworzenie kalendarza 12 kartkowego w bogatej szacie graficznej, połaczenie 3-4 zdjec samochodów, rozmieszczenie tego na planszy, bedzie dla nich chlebem powszednim. zwłaszcza kiedy koszt kalendarza bedzie wynosił 30-40 pln +datki na klub... koszt druku to juz groszowe sprawy...
koledzy Z vwgolf.pl tez mieli fajny kalendarz <ok>