Witam.
Proszę o informację na temat długości półosi w 1Z czy się różnią długością czy nie w chwili obecnej nie mam możliwości kłaść się pod auto. Informację potrzebuję na wczoraj. Może ktoś pamięta.
[B4 1Z] długość półosi
takSpietyq pisze:579 / 584,3 L/P czy tak?
Półoś napędowa
opis : SPIDAN półoś P AUDI 80 V Avant (8C,B4) 1.9TDI
91-96 ABS 584.3mm
producent: SPIDAN
W MAGAZYNIE: 0 - Sprawdź zamienniki!
Ograniczenia
Strona zabudowy: oś przednia, z prawej
Zewn. uzębienie, od strony koła: 33
Ilość zębów, obręcz ABS: 45
Długość [mm]: 584,3
Rodzaj skrzyni biegów: przekładnia mechaniczna
Półoś napędowa
opis : SPIDAN półoś L AUDI 80 V Avant (8C,B4) 1.9TDI
91-96 ABS 579mm
producent: SPIDAN
W MAGAZYNIE: 0 - Sprawdź zamienniki!
Ograniczenia
Strona zabudowy: oś przednia, z lewej
Zewn. uzębienie, od strony koła: 33
Ilość zębów, obręcz ABS: 45
Długość [mm]: 579
Rodzaj skrzyni biegów: przekładnia mechaniczna
Koledzy, czy do skrzyni z TDI (BAA) przychodziły półosie tej samej długości i grubości co do TD (CDY)?
Wrzucam teraz do MTDI skrzynie DHL z passata i wolałbym zostać przy oryginalnych dla tej skrzyni flanszach tych w kształcie gwiazdy a dokupić do nich przeguby wewnętrzne. Pytanie tylko, czy obsadzę obecne półosie nowymi przegubami dedykowanymi do BAA?
I jeszcze małe pytanie - sprzegło od AAZ z dużym zamachem podejdzie mi do tej skrzyni? Chyba powinno...
Skończyły mi się funduszę i musze zostać na razie przy starym sprzęgle.
Wrzucam teraz do MTDI skrzynie DHL z passata i wolałbym zostać przy oryginalnych dla tej skrzyni flanszach tych w kształcie gwiazdy a dokupić do nich przeguby wewnętrzne. Pytanie tylko, czy obsadzę obecne półosie nowymi przegubami dedykowanymi do BAA?
I jeszcze małe pytanie - sprzegło od AAZ z dużym zamachem podejdzie mi do tej skrzyni? Chyba powinno...
Skończyły mi się funduszę i musze zostać na razie przy starym sprzęgle.