Witam kolejne moje pytanie jak jest podpieta lampka w bagazniku ?Jest tam staly plus , stala masa czy jak to jest podpiete ? wiadomo krancowka jest w zamku ktora zalacza lampke, tylko jest sterowana plusem czy masa ?
Prosze o nie kasowanie tematu jak sie dowiem co trzeba dam znac ze mozna go usunac DZIEKI
[B4 ALL] Pytanie o lampke bagznika
Canibal, u mnie była jakaś magia. Miałem tą krańcówkę w klapie z kuleczką w środku. I było tak że na jednym kablu było + jak otworzyłem bagażnik, a jak otworzyłem drzwi kierowcy to pojawiał się na drugim, dodatkowo wsadzony jakiś mostek i do tej pory nie wiem jak to chodziło (a lampka nie świeciła tak czy siak). Wkurzyłem się, dorobiłem ręczne włączanie i mam spokój. Ew. zrób sam przez krańcówkę zależy jaką tam masz poprowadź masę (bo po ori kablach masz dociągnięty +)i będzie spokój Z miernikiem w dłoni rozkminisz
Pozwole sobie podpiac sie pod temat zeby nie smiecic za bardzo. Mam pytanko, pada mi zaroweczka z przodu od swiatel mijania. Jakie jest oznaczenie/nazwa takiej zaroweczki zebym kupic wymienic i dalej smigac. wiem, ze moglbym przeciez wyjac i sobie zobaczyc ale nie mam czasu zeby jezdzic z taka zarowka po sklepach i szukac. z gory dzieki.