[B4 2.8 AAH] Powazny problem z odpaleniem
[B4 2.8 AAH] Powazny problem z odpaleniem
Witam jak w temacie silnik AAH 2.8 mam powazny problem z odpaleniem auta po 4 miesiecznej przebudowie, wymiana instalacji wymiana wszystkiego co bylo uszkodozne itp.... generalnie iskra jest, masa jest, instalacja do silnika prawdopodobnie 99% dobrze podlaczona, nie wiem czy ma wplyw podcisnienie na podlaczenie silnika
z gory prosze tylko i wylacznie jakies madre glowy od czego mam zaczac i na co zwrocic uwage
z gory prosze tylko i wylacznie jakies madre glowy od czego mam zaczac i na co zwrocic uwage
Ostatnio zmieniony 07 paź 2010, 17:26 przez Thomas3, łącznie zmieniany 1 raz.
- bartek18150
- Audi 80 Klub
- Imię: Dawid
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 1.9 1Z
- Kontakt:
dokladnie to byl silnik wyciagniety i cala instalacjia no i pozniej to wszystko zlozylem ( 4 miesiace poznie) no i dupa paliwo dochodzi jest cisniie, swiec nie zalewa, jest iskra, jest masa, nie jestem pewien podcisnia ;/ jesli ono ma wplyw na odpalenie auta to musze raz jeszcze je podlaczyc od podstaw. instalacja elekt. 99% jest ok podlaczona ale to mam watpliwosc tylk do 2 kostek ktore w kazdej chwili moge przepiac tak wiec z tym to nie problem
mam jeszce takie pytanie czy komputer moze sie skasowac czy tam cos jak jest tak dlugo odpiety od zasilania ?, bo wiem ze tak jest w renault i opel, auto musi postac 2-3 dni i dopiero wtedy odpali nie wiem jak jest w audi b4
mam jeszce takie pytanie czy komputer moze sie skasowac czy tam cos jak jest tak dlugo odpiety od zasilania ?, bo wiem ze tak jest w renault i opel, auto musi postac 2-3 dni i dopiero wtedy odpali nie wiem jak jest w audi b4
- bartek18150
- Audi 80 Klub
- Imię: Dawid
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 1.9 1Z
- Kontakt: