[A4_B5_Avant]..:: ....Front completed.... str.13 ::..
- Motostacja pl
- Forum Audi 80
- Imię: Motostacja PL
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan quattro
- Silnik: 2.8 AAH
- Kontakt:
Wyszło ci to całkiem nieźle. Kiedyś jak robiłem drzewo ze starszym w lesie to wpadłem na takie pomysł: jest taki gatunek drzewa z którego bardzo fajnie odchodzą bardzo elastyczne płaty. Chciałem zerwać kilka takich płatów, ukształtować na listwie je puki były mokre, potem wysuszyć, spolerować, dać bezbarwny itp. czyli zrobić taką okleinę tyle że z prawdziwego drzewa. Niestety ciągle brak czasu żeby chociaż przetestować jak to wyjdzie. Może kiedyś....
- Hołowczyc20
- Audi 80 Klub
- przemko1982
- Audi 80 Klub
nie ja montowałem, w takim stanie kupiłem. Zderzak i tak jest w trakcie wymiany na inny, dlatego tego nie ruszam.przemko1982 pisze:-mi sie Twoja dokladka zderzaka z przodu w kolorze nadwozia tez nie podoba :evil:
Modyfikacje mają podobać się Właścicielowi, więc jeżeli Tobie odpowiada taki kredens, ok nie widzę problemu.
Jak dla mnie tragiczny, zwłaszcza środek kokpitu. Rzecz gustu.
- przemko1982
- Audi 80 Klub
- przemko1982
- Audi 80 Klub
Moi drodzy-takie modyfikacje jak moje "drewno" zawsze budzi sprzeczne opinie-ja powiem tak:zawsze podobaly mi sie akcenty drewniane w srodku auta,ori listwy mozna wyrwac w dobrej cenie ale ostatnio mialem troszki wydatków (OC,przeglad ) i budzet sie uszczuplil...Przez przypadek wpadla mi w rece okleina pomyslalem,ze sprobuje-efekt,moim zdaniem,przerosl moje oczekiwania wiec pociagnalem temat.Cieszy mnie efekt koncowy tym bardziej,ze wykonanie wlasnoreczne :mrgreen: !Puentujac:mozecie mowic co chcecie-po to m.in.jest forum,szanuje kazda opinie w moim temacie,ale tak czy inaczej moje modyfikacje maja podobac sie przede wszystkim mnie i poki co tak jest <ok> !
Przy okazji w koncu zamowilem kostki ISO i separator antenowy by w srodku zagoscil ROCD Blaupunkt:
Przy okazji w koncu zamowilem kostki ISO i separator antenowy by w srodku zagoscil ROCD Blaupunkt:
- przemko1982
- Audi 80 Klub
Witam Kolege.
Z tego co widze to mamy chyba taki sam kolor nadwozia
Przeglądałem twój temat i wyczytałem że zmieniałeś żaróweczki w liczniku. Mam pytanie, ile ich tam jest i jakie bo nie wiem co kupić a nie bardzo mogę wcześniej wyjąć licznika co by później w razie błędnego zakupu wymienić żarówki na inne.
Z tego co widze to mamy chyba taki sam kolor nadwozia
Przeglądałem twój temat i wyczytałem że zmieniałeś żaróweczki w liczniku. Mam pytanie, ile ich tam jest i jakie bo nie wiem co kupić a nie bardzo mogę wcześniej wyjąć licznika co by później w razie błędnego zakupu wymienić żarówki na inne.
- Motostacja pl
- Forum Audi 80
- Imię: Motostacja PL
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan quattro
- Silnik: 2.8 AAH
- Kontakt:
- przemko1982
- Audi 80 Klub