[B3/B4 sedan] Blenda tylnej szyby
bezbarwny silikon może i coś by dał... A jak chodzi o czarny klej, to klej do szyb zazwyczaj jest czarny i to i tak będzie widać..
BorysTDI, jak pisałem - u mnie efekt bardzo zadowalający :mrgreen:
A tak wogóle to dzięki wszystkim komentarze i krytykę, niedługo znowu coś nowego wstawię, tylko fotki pozbieram
BorysTDI, jak pisałem - u mnie efekt bardzo zadowalający :mrgreen:
A tak wogóle to dzięki wszystkim komentarze i krytykę, niedługo znowu coś nowego wstawię, tylko fotki pozbieram
orel1988, taką blendę to bys musiał sam sobie zrobić - poprostu wmontować w gotową blendę (z allegro najłatwiej i dac do pomalowania) diody (nawiertać otwory, przykleić klejem na gorąco). Tylko że nie wiem jakbyś miał kable poprowadzić, raczej szyby nie bedziesz ściągał. A diody jako stop moga razić po oczach i oślepiać. No i na całej szerokości blendy... czy ja wiem...
Według mnie lepiej zainwestować w zwykły trzeci stop i zamocować go tak, żeby pod blendą świecił.
Według mnie lepiej zainwestować w zwykły trzeci stop i zamocować go tak, żeby pod blendą świecił.
mógłbym, tylko że u mnie nic nie widac i tak od środka, bo mam czarne szyby :lol:
ale zobacze rano co da sie zrobić
[ Dodano: 2011-01-24, 17:08 ]
tak jak mówiłem - choćby nawet nie wiem jak świecić, to nic nie widać u mnie..
Dobrym pomysłem jest naklejenie na szybę takiego paska "przeciwsłonecznego", albo poprostu czarnej naklejki na tylną szybę a poźniej dopiero zmontować na to blendę
ale zobacze rano co da sie zrobić
[ Dodano: 2011-01-24, 17:08 ]
tak jak mówiłem - choćby nawet nie wiem jak świecić, to nic nie widać u mnie..
Dobrym pomysłem jest naklejenie na szybę takiego paska "przeciwsłonecznego", albo poprostu czarnej naklejki na tylną szybę a poźniej dopiero zmontować na to blendę
boss1138, ma rację najpierw czarny pasek później blenda, sama nie odpadnie a w przypadku demontażu nie trzeba będzie skrobać kleju z szyby tylko odkleić pasek... niektórzy montują na taśmę dwustronną ale nie wiem jak to się trzyma. Chyba najlepiej sprawdziła by się tu ta taśma dwustronna z pianką wewnątrz używana np. do przyklejania lusterek
-
- Audi 80 Klub