[zachodniopomorskie] Koszalin - Minispoty
No ja ten likend mam zajęty, ale ogólnie jestem uziemiony gdzieś do końca przyszłego tygodnia bo ..... :idea: :idea: przedwczoraj policja w Skibnie uświadomiła mnie że od 17 sierpnia śmigam po EU z nieważnym prawem jazdy i czekam na nowy " plastik " ogólnie dobrze że w PL się to okazało bo " w ramach współpracy z obywatelami " jak powiedział Policjant zostałem tylko pouczony i bez mandatu ( do 500zł. ) Także w razie co mogę zabrać się z kimś na tzw. " wora" W tygodniu będzie ciężko ale nie mówię nie. Pozdrawiam <ok>
-
- Forum Audi 80
- Imię: Krzysztof
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.0 ABK
- Kontakt:
rozmawiając z MArcin89 rzuciłem propozycję ogniska na wylocie z Koszalina do Słupska - jakieś 50-100m zaraz za znakiem "koniec terenu zabudowanego" po prawej w lesie jest miejsce na ognicho <ok> <ok> <ok> <ok> <ok> Co Wy na to? Tylko jest mały problem - nie można tam wjechać autem, ale autka można zostawić przy drodze <ok>decek pisze:to niech ktos z koszalina ogarnie miejsce i ognicho , nie znam tego miasta.Poda na forum lokalizacje z godzina przybycia i szybka ankieta kto jedzie, kogo trzeba zabrac i konkret:)
spaykee, -pewnie chodzi o górę piaskową:)he he ale jak nas tam kilka osób się zjawi to z autami będzie problem:)bardziej bym proponował ognisko w KŁOSIE:)przynajmniej parking jest:) <ok> <ok> <ok> <ok> <ok> a oczywiście spotkanie wcześniej gdzieś na mieście bo pewnie nie każdy wie gdzie to miejsce w kłosie. <ok>