[Audi 80 B3][Swap 20V Turbo] hibernacja
- Audi Sport
- Forum Audi 80
Kierownica bardzo rzadko spotykana Kolega blisko mnie ma identyczną w cabrio Co do tarczki w milach to powiem, że wygląda to mizernie jakby licznik z 2 składany był Jak już jechać to po całości i zapodać tarczki poziomu paliwa i temp. wody od wersji US i wtedy to jakoś wygląda. A tak ni w d..e i w oko.
Cieszę się, że wszystko okApocalipto pisze:Dziś dotarły przełączniki od kolegi funnyboy88
Już wszystkie skompletowane i zamontowane :->
[url=http://img837.imageshack.us/img837/4821/foto188.th.jpg]Obrazek[/URL]
- Apocalipto
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Jakiś czas temu założyłem sprężynki H&R i jeździ się bardzo fajnie na nich, audi stoi tak wysoko jak był, ale to do czasu
a przedwczoraj zacząłem zakładać wspomaganie a już dłuższy czas leżakowało w garażu :oops:
Dziś kupiłem kompletny środek od A90 w welurze, boczki pod 4xel szyby i przednie fotele grzane, jest jeszcze zderzak przód i tył z chromami oraz inne listwy z chromem, fotki wystawię niebawem bo jeszcze dawca nie został przeze mnie rozebrany <zly>
Ps. mam na zbyciu zderzak przedni od Coupe po lekkich naprawach przez speca od spawania plastików, miałem go sobie montować ale dokładka kamei niepodchodzi zbytnio heh
a przedwczoraj zacząłem zakładać wspomaganie a już dłuższy czas leżakowało w garażu :oops:
Dziś kupiłem kompletny środek od A90 w welurze, boczki pod 4xel szyby i przednie fotele grzane, jest jeszcze zderzak przód i tył z chromami oraz inne listwy z chromem, fotki wystawię niebawem bo jeszcze dawca nie został przeze mnie rozebrany <zly>
Ps. mam na zbyciu zderzak przedni od Coupe po lekkich naprawach przez speca od spawania plastików, miałem go sobie montować ale dokładka kamei niepodchodzi zbytnio heh
Ostatnio zmieniony 18 wrz 2010, 04:20 przez Apocalipto, łącznie zmieniany 1 raz.
- Apocalipto
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Dziś założyłem tylny zderzak od a90 z chromem i moją dokładka oraz powróciłem do treserów na jakiś czas. Na pokład wparowały welurowe, grzane fotele (cieplutko w tyłek aż miło ) oraz tylna kanapa. Zamiast znaczka Audi 80 na deskę zawędrował znaczek Audi 90. Zostały zmienione listwy nad bocznymi szybami z a90 z chromem. Fotki będą jutro jak umyję i posprzątam w audiku. Możliwe, że jutro front będzie już od 90
Tak jak obiecałem wrzucam fotki:
Podczas montażu :mrgreen:
i po (narazie na lampach od 80 bo brak mi lewego klosza do zespolonych od coupe/a90)
a tu jedna fotka nowego środka (narazie jeszcze nieprane fotele) :oops:
Ps. sorry za brudne auto
Tak jak obiecałem wrzucam fotki:
Podczas montażu :mrgreen:
i po (narazie na lampach od 80 bo brak mi lewego klosza do zespolonych od coupe/a90)
a tu jedna fotka nowego środka (narazie jeszcze nieprane fotele) :oops:
Ps. sorry za brudne auto
- Apocalipto
- Forum Audi 80
- Kontakt:
- Apocalipto
- Forum Audi 80
- Kontakt:
- Apocalipto
- Forum Audi 80
- Kontakt:
- Apocalipto