[B4 1Z] Rezanie Dodatkowego Podswietlania Na Podsufitce.
Witam;)
Jestem tu dość nowy, ale często czytam co tu piszecie;)
Oczywiście są takie lampki do B3, nawet widziałem je kiedyś na zdjęciach. Z tego co udało mi się wydedukować ze zdjęć to wystarczy wymienić ten prostokątny element w ori uchwytach od B3, ale od razu uprzedzam, że zdobycie ich będzie graniczyło z cudem. Ja osobiście zakupiłem te od B4 i oczywiście pasują jak ulał ( niech żyje standaryzacja ). Niestety nie było mi dane dostać wiązki do nich, ale zakup 4 uczwytów wraz z lampkami za 60 pln to chyba nie ma co narzekać. Narazie tylko zamocowałem nowy nabytek, żeby sprawdzić czy wszystko pasuje do mojej B3, a dziś biorę się za rezanie własnej wiązki i podłączenie do lampki pod lusterkiem.
Jestem tu dość nowy, ale często czytam co tu piszecie;)
Oczywiście są takie lampki do B3, nawet widziałem je kiedyś na zdjęciach. Z tego co udało mi się wydedukować ze zdjęć to wystarczy wymienić ten prostokątny element w ori uchwytach od B3, ale od razu uprzedzam, że zdobycie ich będzie graniczyło z cudem. Ja osobiście zakupiłem te od B4 i oczywiście pasują jak ulał ( niech żyje standaryzacja ). Niestety nie było mi dane dostać wiązki do nich, ale zakup 4 uczwytów wraz z lampkami za 60 pln to chyba nie ma co narzekać. Narazie tylko zamocowałem nowy nabytek, żeby sprawdzić czy wszystko pasuje do mojej B3, a dziś biorę się za rezanie własnej wiązki i podłączenie do lampki pod lusterkiem.
- Grzegorzbielsko
- Forum Audi 80
Dzięki uprzejmości IC69 (małe konszachty miedzy nami) dziś zostałem posiadaczem dwóch przednich uchwytów z lampkami.
Tu ==> https://audi80.pl/b4-1z-rezanie-doda ... 742,30.htm był rezany był tył a w w wekend będzie zrobiony przód :mrgreen:.
Tu ==> https://audi80.pl/b4-1z-rezanie-doda ... 742,30.htm był rezany był tył a w w wekend będzie zrobiony przód :mrgreen:.
-
- Forum Audi 80
- Oofol
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Kolego, pasują - było dziesiątki razy;-)hudy pisze:no to kolego wstawiaj jakieś fotki by rozwiać wszelkie wątpliwość czy te lampki z b4 pasują do b3...
Zamienne są między B3/B3/C3/V8
Ja zakupiłem rączki z lampkami + środkowa lampka + okulary słoneczne z dwoma podświetlanymi lusterkami + wiązka za 50zł:-) Na alledrogo;-)
- kolodzieju
- Forum Audi 80
Dokładam - małe rezanie
Też chciałem mieć lepsze podświetlenie wnętrza
Jako że nie mogłem tanio znaleźć ori kompletu więc wyrezałem takie co nie co
Najpierw szukamy czterech Audi stojących blisko siebie - tu polecam zloty Audi 80 he he
Potem robimy włam w bagażniki i patroszymy je z lampek (włam w cztery auta)
Szybko uciekamy do naszego auta i wycinamy piką włosową prostokąty w ori zaślepkach
Potem to już wiadomo - kable, lampki na miejsca i gotowe he he
Jeszcze z środkowej lampki wyrzuciłem żarówkę 10 wat a dałem 5 wat
Boki przód - 5 wat
Tył - zimne ledy - docelowo będą ciepłe
Na allegro sprzedający wicioa posiada takie lampki - one może spasują w te uchwyty
http://allegro.pl/lampka-w-tapicerke-dr ... 59115.html
Też chciałem mieć lepsze podświetlenie wnętrza
Jako że nie mogłem tanio znaleźć ori kompletu więc wyrezałem takie co nie co
Najpierw szukamy czterech Audi stojących blisko siebie - tu polecam zloty Audi 80 he he
Potem robimy włam w bagażniki i patroszymy je z lampek (włam w cztery auta)
Szybko uciekamy do naszego auta i wycinamy piką włosową prostokąty w ori zaślepkach
Potem to już wiadomo - kable, lampki na miejsca i gotowe he he
Jeszcze z środkowej lampki wyrzuciłem żarówkę 10 wat a dałem 5 wat
Boki przód - 5 wat
Tył - zimne ledy - docelowo będą ciepłe
Na allegro sprzedający wicioa posiada takie lampki - one może spasują w te uchwyty
http://allegro.pl/lampka-w-tapicerke-dr ... 59115.html
- Apocalipto
- Forum Audi 80
- Kontakt:
- pawelrybak15
- Forum Audi 80
- Kontakt: