Napotkani koledzy
tez przed chwilą widziałem te B4, jechał koło tesco w Parczewie i wlepka LKA w tym samym miejscu co u mnie, druga wlepka też <ok>pandamix pisze:uwaga uwaga wszem i obec chciał bym ogłosić że na LPA oprócz mnie i Ukiego mamy jeszcze jedno b4 z wlepką PKA i LKA,do tej pory na szybie jeszcze widziałem naklejki reklamujące majówkę,a kto to jeździ to nie mam pojęcia,już raz się darłem hej Łukasz bo myślałem że to Uki a patrze a tam ktoś inny siedzi za sterami i patrze przecież to nie TDi:D nie miałem czasu do gościa zagadać,
-
Jeay
Dziś rano (07.10.2010) o godzinie ok. 8.30 na skrzyżowaniu ul. Powstańców Śląskich i Radiowej w Warszawie widziany w korku kierowca w swoim ciemnoszarym/czarnym sedanie B4 na aluminiowych felgach i z malutkim spojlerem na tylnej klapie. Wlepka klubowa po lewej stronie z tyłu.
Śmignąłem koło Ciebie niebieskim skuterem i skręciłem w lewo w Radiową.
Pozdrawiam
Śmignąłem koło Ciebie niebieskim skuterem i skręciłem w lewo w Radiową.
Pozdrawiam
- michael80b3
- Forum Audi 80

:mrgreen: To nie jest ramka klubowa, można taką kupić w prawie każdym motoryzacyjnym, możesz kupić www.bmw, opel itp.gibaj pisze:kto się przyznaje?widziane w czwartek w lublinie na ul.chemicznej koło DHLu?ramka klubowa ?chyba że to nie jakiś klubowicz
Co nie zmienia faktu że auto mogło być klubowe.