Dydo nie ma za co ATLAS najciężej jest dostać zbiorniczek ja odkupiłem od forumowicza PI7er za 100zł reszta to pikuś a i foty wkrótce jeszcze muszę dokupić pompkę na spryski i wężyk i będzie montaż to dodam foty pozdro
Panowie mam problem ponieważ nie mogę umieścić ogłoszenia w dziale autogiełda poszukuje ori soczewek od b4 może ktoś ma na sprzedaż za 1000zł w dobrym stanie pozdro proszę jak coś na priv pisać
Wreszcie dokupiłem wszystkie graty do sprysków RS2 została mi tylko wtyczka od pompki reflektorów ale to się jakoś obejdzie oto foty całego zestawu:
oraz wymiana jednej małej śrubki;)
zegary normalnie dzialaly po wpieciu?? czy sa jakies ubytki ze niektore kontrolki nie dzialaja badz cosik w ten desen?? autko spoko dodatki do wnetrza na plus
wyleciała mała kiera wleciał orginał wrażenia wnetrze lepiej wygląda ale troszeczke gorzej się prowadzi albo ja mam tylko takie pierwsze wrażenie
oto widok jak wygląda wnętrze teraz:
Witam Cię kolego, a mam pytanie, dużo jest roboty z tymi zegarami? Bo akurat mam u siebie na placu A6, ale nie sądziłem, że da rade tak fajnie zrobić z licznikami. Pozdrawiam
Kolego z licznikiem to jest nie taka łatwa sprawa trzeba przeprogramować licznik jeśli jest od diesla mój taki był potem trzeba dorobić złącze aby w ogóle podłączyć licznik no i zabawa z podłączeniem wszelkich czujników oraz dorobienie paru układzików do tych czujników których niema w silniku wiec jest trochę zabawy i samozaparcia żeby to dokończyć a nie dać sobie spokój pozdrawiam vigo1984sz,
dziś zakupiłem zderzak od v-ki ale brakuje uchwytów 2 do mocowania osłony dolnej silnika może ma ktoś na sprzedaż??? zderzak wygląda tak na zdjęciu zaznaczyłem o co mi chodzi(pierwsza fota od sprzedającego)
jak uda mi się dostać uchwyty to lakiernik i zakładam