[Rybnik/Żory] w środy widzimy sie w Rybniku
- grzechas_audi
- Forum Audi 80
Po dwóch telefonach i magicznej sile perswazji udało mi się przekonać miłą panią do spotu w ośrodku Pod Żaglami oraz zajechaniem samochodami nad samą wodę w celu popstrykania fotek i nie tylko <ok>
Spodziewać się nas mają jutro po godzinie 17:00, resztę będzie się uzgadniać z portierem, jeżeli będzie ten sam co wczoraj to naprawdę spoko gość więc problemów być nie powinno 8-)
Czekam na propozycje co do godziny oraz miejsca spotkania. Tak jak wcześniej napisałem fajnie byłoby być na miejscu o 17:30 i czekać na tych, którzy wcześniej nie dają rady.
Spodziewać się nas mają jutro po godzinie 17:00, resztę będzie się uzgadniać z portierem, jeżeli będzie ten sam co wczoraj to naprawdę spoko gość więc problemów być nie powinno 8-)
Czekam na propozycje co do godziny oraz miejsca spotkania. Tak jak wcześniej napisałem fajnie byłoby być na miejscu o 17:30 i czekać na tych, którzy wcześniej nie dają rady.
Żelu, jak możemy tam zostać stać to kto może niech przyjedzie o 17.30 a reszta sie zjawi w ramach możliwości. tak ja to widzę jako jedyne wyjście zaspokojenia wszystkich tych co chcą jeszcze pod zachodzącym słoneczkiem sie zobaczyć i tych co nie mogą wcześniej, jak będzie pogoda to poczekamy na każdego (oprócz Dyda który by przyjechał w nocy po urodzinach ciotki:))
Kuna, w tym tygodniu mamy atrakcjie na zalewie
Kuna, w tym tygodniu mamy atrakcjie na zalewie
[center]Ośrodek Wypoczynku i Rekreacji Pod Żaglami ul. Rudzka 394, Rybnik (dz. Stodoły)[/center]
Jest to drugi wjazd --> zaraz za przystankiem autobusowym. Na ośrodku podjeżdżamy grzecznie pod szlaban, mówimy portierowi, że mamy uzgodniony zlocik AUDI i walimy cały czas prosto pod sam zbiornik.
Myślę, że o tej 17:20-17:30 możemy ugadać się pod szlabanem, osoby dojeżdżające powiadomią portiera, że na w/w "zlocik", problemów nie będzie
Jest to drugi wjazd --> zaraz za przystankiem autobusowym. Na ośrodku podjeżdżamy grzecznie pod szlaban, mówimy portierowi, że mamy uzgodniony zlocik AUDI i walimy cały czas prosto pod sam zbiornik.
Myślę, że o tej 17:20-17:30 możemy ugadać się pod szlabanem, osoby dojeżdżające powiadomią portiera, że na w/w "zlocik", problemów nie będzie
Kwietniu, Nie jest tragicznie bo tylko zderzak błotnik i nadkole ale nadkole trze o koło także trochę nie za bardzo będę tym jeździł aż rzeczoznawca odbierze. Nikomu się nic nie stało, kosztem większej szkody bo widziałem kolesia w lusterku i zablokowałem totalnie hamulce żeby mnie nie wepchnął na kolesia na psach jak bym hamulec popuścił to szkoda był by dużo mniejsza ale koleś na pasach by mi wpadł na maskę a to był dziadek i miał chyba laskę niewidomego.