[2.0 ABK 92 -LPG ] Nie moge odpalić
Raport z dziś...
-Bezpieczniki sprawdzone zarówno i te pod maską jak i te pod deską,
-Przekaźniki sprawdzone jeden po drugim czy styki nie 'zespawane',
-Przekaźnik nr 30 przelutowany wyglada jak nowiutki
-Sprawdzona "Blokada" i działa jak nalezy, nie ma do niej zastrzezen...
Dalej nie wiem co robić,czy da rade zrobić te bloki pomiarowe bez uruchamiania auta?? Mam w domu vaga do lapka to mógłbym zrobić jakieś próby jezeli to pomogło by dokladnie zlokalizować usterke. Niestety mam go od niedawna i zabardzo to sie jeszcze nie znam...
Pomyslalem ze poszukam jakiegoś innego ABK i sprawdzę cewke od niego...
-Bezpieczniki sprawdzone zarówno i te pod maską jak i te pod deską,
-Przekaźniki sprawdzone jeden po drugim czy styki nie 'zespawane',
-Przekaźnik nr 30 przelutowany wyglada jak nowiutki
-Sprawdzona "Blokada" i działa jak nalezy, nie ma do niej zastrzezen...
Dalej nie wiem co robić,czy da rade zrobić te bloki pomiarowe bez uruchamiania auta?? Mam w domu vaga do lapka to mógłbym zrobić jakieś próby jezeli to pomogło by dokladnie zlokalizować usterke. Niestety mam go od niedawna i zabardzo to sie jeszcze nie znam...
Pomyslalem ze poszukam jakiegoś innego ABK i sprawdzę cewke od niego...
Może ta instrukcja coś pomoże przy VAGu:
http://hotfile.com/dl/74227155/87ef8b9/Instrukcja_obslugi_programu_VAG-COM-704-2.rar.html
http://hotfile.com/dl/74227155/87ef8b9/Instrukcja_obslugi_programu_VAG-COM-704-2.rar.html
-
- Audi 80 Klub
- Kontakt:
Bardzo chetnie, tylko auto wogole nie odpala i nie bardzo moge gdziekolwiek podjechać:)
Wczoraj wyjełem stacyjke wiec dzisaij powinienem wszystko do kupy zlozyć razem z zegarami.
Sprawdzę wtedy czy obrotomierz sie rusza przy rozruchu tak jak kolega wyżej napisał.
Ostatecznie wiadomo ze padł aparat zapłonowy. Dzieki wszystkim za pomoc
Wczoraj wyjełem stacyjke wiec dzisaij powinienem wszystko do kupy zlozyć razem z zegarami.
Sprawdzę wtedy czy obrotomierz sie rusza przy rozruchu tak jak kolega wyżej napisał.
Ostatecznie wiadomo ze padł aparat zapłonowy. Dzieki wszystkim za pomoc