Jako, że pogada dopisuje, a tak się składa, że mam wolne, postanowiłem sprawdzić możliwości mojej nowej cyfrówki i udałem się w plener na zapewne ostatnią przed zimą sesję zdjęciową
Ostatnio zmieniony 10 lis 2010, 07:35 przez Bastek, łącznie zmieniany 1 raz.
Metal pisze:Kupa złomu jakieś takie czarno białe :mrgreen:
Tak jakoś wyszło <rotfl2> MarcinC pomysł na felunek już jest Zdradzę tylko, że raczej nie będzie on mniejszy niż 17" <ok> a że zimę zapowiadają dłuugą, to będzie dużo czasu na prace nad felunkiem <mikolaj>
Docelowo haka również nie będzie... muszę tylko dorwać zderzak od compi... najlepiej w białym kolorze... Metal przypomnij mi gdzie to Ty parkujesz? <rotfl2>
<ośka>
bardzo dobrze, że nie będzie mniejszy niż 17', ponieważ dwa rozmiary większe od serii zaczynąją jakoś wyglądać czyli dla B4 minimum 17' mam nadzieję, że koreczek od "elpidżi" zostanie schowany czyli nie będziesz dziurawił zderzaka Compi :->
dobrze działasz w takim razie powodzenia Seba :mrgreen:
Niki20, Spokojna Twoja rozczochrana :mrgreen: Gleba będzie ale nie większa niż -40 Koło już też jest na tapecie, czekam tylko na zastrzyk gotówki <ok>
Tymczasem zbieram powoli kolejne graty
Zakupiłem obudowę filtra kabinowego oraz wkład do niej. Nareszcie będę mógł wyplakować sobie wnętrze auta i przez dłuższy czas pozostanie ono czyste, bez wkurzającego już mnie kurzu
Zainwestowałem również w lepszejsze żarówki. Wprawdzie nie jest to zenon ale różnica w jasności świecenia oraz w barwie światła jest niesamowita. Każdemu polecam te żarówki i pomimo, że brzydko się nazywają, to na prawdę super świecą <ok>
Myśle nad takowymi. Święcą bielej niż fabryka ?? Bo mam Tungsram Sport Light (lekko niebieska bańka) i jest lepiej ale to jeszcze nie to. Mówisz że polecasz ??
Olszak pisze:Myśle nad takowymi. Święcą bielej niż fabryka ?? Bo mam Tungsram Sport Light (lekko niebieska bańka) i jest lepiej ale to jeszcze nie to. Mówisz że polecasz ??
Polecam z czystym sumieniem. Świecą na ładny biały kolor, poza tym są dużo jaśniejsze. Teraz jazda w nocy nie jest już tak męcząca jak przy standardowych żarówkach.
Co do trwałości to się jeszcze nie wypowiadam, ale te które ja mam są jeszcze produkowane w Niemczech, więc mam nadzieję, że jakościowo będą lepsze od tych Osramów made in China
chybo101, nie wiem skąd taka opinia, mi jeździły długo. Olszak, różnica niewielka w barwie i wyglądzie światła. Miałem jedną w jednej drugą w drugiej lampie i z zewnątrz różnica mała. Więcej dają na drodze. Bastek, dobry zakup, miałem też mi się podobają.
Bastek, dobra inwestycja w te żarówki. Przed poprzednia zimą kupiłem właśnie takie jak Ty i jestem z nich bardzo zadowolony <ok> Jak się przepalą kupię takie same :mrgreen:
Ogólnie masz śliczne autko i piękny zadbany lakier Życzę bezproblemowego użytkowania