Nie wiesz co dobre Dłuuugo ich szukałem i za każdym razem jak na nie popatrzę to cieszę się jak dziecko :mrgreen:niebieski79 pisze:tresery ładnie się komponują z kolorem auta chociaż ja za nimi nie przepadam.
Sprzedane
Jako, że pogada dopisuje, a tak się składa, że mam wolne, postanowiłem sprawdzić możliwości mojej nowej cyfrówki i udałem się w plener na zapewne ostatnią przed zimą sesję zdjęciową
Ostatnio zmieniony 10 lis 2010, 07:35 przez Bastek, łącznie zmieniany 1 raz.
Tak jakoś wyszło <rotfl2>Metal pisze:Kupa złomu jakieś takie czarno białe :mrgreen:
MarcinC pomysł na felunek już jest Zdradzę tylko, że raczej nie będzie on mniejszy niż 17" <ok> a że zimę zapowiadają dłuugą, to będzie dużo czasu na prace nad felunkiem <mikolaj>
Docelowo haka również nie będzie... muszę tylko dorwać zderzak od compi... najlepiej w białym kolorze... Metal przypomnij mi gdzie to Ty parkujesz? <rotfl2>
<ośka>
Niki20, Spokojna Twoja rozczochrana :mrgreen: Gleba będzie ale nie większa niż -40 Koło już też jest na tapecie, czekam tylko na zastrzyk gotówki <ok>
Tymczasem zbieram powoli kolejne graty
Zakupiłem obudowę filtra kabinowego oraz wkład do niej. Nareszcie będę mógł wyplakować sobie wnętrze auta i przez dłuższy czas pozostanie ono czyste, bez wkurzającego już mnie kurzu
Zainwestowałem również w lepszejsze żarówki. Wprawdzie nie jest to zenon ale różnica w jasności świecenia oraz w barwie światła jest niesamowita. Każdemu polecam te żarówki i pomimo, że brzydko się nazywają, to na prawdę super świecą <ok>
Tymczasem zbieram powoli kolejne graty
Zakupiłem obudowę filtra kabinowego oraz wkład do niej. Nareszcie będę mógł wyplakować sobie wnętrze auta i przez dłuższy czas pozostanie ono czyste, bez wkurzającego już mnie kurzu
Zainwestowałem również w lepszejsze żarówki. Wprawdzie nie jest to zenon ale różnica w jasności świecenia oraz w barwie światła jest niesamowita. Każdemu polecam te żarówki i pomimo, że brzydko się nazywają, to na prawdę super świecą <ok>
Polecam z czystym sumieniem. Świecą na ładny biały kolor, poza tym są dużo jaśniejsze. Teraz jazda w nocy nie jest już tak męcząca jak przy standardowych żarówkach.Olszak pisze:Myśle nad takowymi. Święcą bielej niż fabryka ?? Bo mam Tungsram Sport Light (lekko niebieska bańka) i jest lepiej ale to jeszcze nie to. Mówisz że polecasz ??
Co do trwałości to się jeszcze nie wypowiadam, ale te które ja mam są jeszcze produkowane w Niemczech, więc mam nadzieję, że jakościowo będą lepsze od tych Osramów made in China