Sklep Ipart
Sklep
Sklep Bestdrive
felgi - sklep internetowy ucando.pl

Kalendarz Audi 80

Dział ogólny dotyczący Polskiego Klubu Audi 80
Awatar użytkownika
Kolczat
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Imię: Marcin
Model: Audi 80 B4
Nadwozie: Sedan
Silnik: 2.3 NG+lpg
Kontakt:

Post autor: Kolczat » 17 paź 2010, 01:07

Adaś sam pisal ze widzi mu sie tak projekt, wiec mysle ze jak dorwe jego gg to ja tam z nim zapodam Ciekawe pomysly ;p hehe moze uda sie na lewo zrobic swoj prywatny kalendarz, chocby na tapyte ;p

Awatar użytkownika
Zayebatsu
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: Zayebatsu » 17 paź 2010, 01:35

Moim skromnym zdaniem to w kalendarzu bym widział ło takie foty np. wiem ze z majówki było fajne grupowe zdjęcie i zapewne z kilku innych zlotów też takowe by się znalazły ;-)
Obrazek
wstawiam to bo akurat jest mego autorstwa xD mam nadzieje ze nikt się nie przybura ze na foto jest jego auto :mrgreen:
pozdro
Ostatnio zmieniony 17 paź 2010, 01:38 przez Zayebatsu, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Kolczat
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Kontakt:

Post autor: Kolczat » 17 paź 2010, 01:37

tak zajebioza, tylko czemu ja tego jeszcze na moim dysku nie widzialem? dawac wrzucac te foty z wyrazowa do odpowiedniego tematu...

Awatar użytkownika
Zayebatsu
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: Zayebatsu » 17 paź 2010, 01:41

Kolczat, hehe jakoś nie moge zebrac sił by zapodać te wszystkie foty na serwer :mrgreen:

Awatar użytkownika
Kolczat
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Kontakt:

Post autor: Kolczat » 17 paź 2010, 01:41

ale masz kopa jak odbierzesz te felgi ;p

tomkom1
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: tomkom1 » 17 paź 2010, 10:25

Kolczat, kolego przybastuj troche ze swoja ironia to tylko moja sugestia.Na pana nie zasluzylem ,nie mam kasy ani wygladu.Jechanie do drugiego kolegi o doroslosci rowniez nie przystoi osobie z twoim statusem na forum...Jestem nauczony ze status Super User do czego zobowiazuje...regulamin forum mowi jasno wrazaj swoje prywatne animozje i odczucia wzgledem innego usera na pw.a nie na forum publicznym....Na tym forum daje sie wyrazniej niz gdzie indziej zauwazyc podzial na tych co maja status i doswiadczenie a tymi ktorzy zagladaja tu od niedawna lub sporadycznie...
Mam tylko ogromna nadzieje ze kalendarz forum mimo wszystkim przeciwnosciom zawisnie jednak na mojej scianie.
na pezyszlosc dobra rada....lepiej przemyslec wszystkie zasady zanim poda sie je do szerszego obiegu.

Awatar użytkownika
Kubik
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: Kubik » 17 paź 2010, 10:26

Panowie do kalendarza wrzucamy tylko i wyłącznie zdjęcia audi klubowych. Nie jest powiedziane że muszą to być zdjęcia zrobione teraz, jak ktoś ma starsze fotki to śmiało wrzuca je do tematu.

Jeśli chodzi o wypowiedz której nie mogłem skumać :oops: to tu jest wyjaśnienie jak działamy dalej, taki zamysł miał być od początku.
Lucazzz pisze:zgłaszamy do konkursu 2 zdjecia które zostana umieszczone na kalendarzu. ale nie musimy głosowac na obydwa zdjecia, bo przeciez to wiadomo, ze jak np. koralB3 wysłał 2 zdjecia swojego auta, to głosujemy na jego auto, a nie na zdjecie nr1 albo nr2.
Jest jeszcze jedna bardzo ważna sprawa, zdjęć do kalendarza mamy tyle co kot napłakał. Więc fotopstrki w dłoń i do roboty <aparat>

Sam się już umówiłem z fotografem na sesję tylko czekam aż więcej liści spadnie i będzie fota na miesiąc jesienny. <ok>

tomkom1
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: tomkom1 » 17 paź 2010, 10:35

mamy tylko jeden problem z glosowaniem.jest mozliwosc nadsylania 2 zdjec.jesli kazdy bedzie mial jeden glos do oddania to moze sie zdazyc ze w kalendarzu obejrzymy tylko 6 aut.....nie denerwojcie sie ze ciagle przywoluje blizniacze forum ale w a6 jest tak ze dajemy najlepsze swoje zdjecie jedno i kazdy ma jeden glos do oddania.nie moze oddac na swoje foto glosu bo automatycznie odpada z glosowania.tam przynajmniej wiadomo ze bedzie 12 aut.
nastepna sugestia.moze ktos zalozy jeszcze jeden temat w ktorym beda tylko i absolutnie sam zdjecia wstawione.w jednym poscie w jednym temacie bez zadnych opisow.wszystkie ktore zostaly do tej pory wyslane.chodzi o to zeby miec jakis poglad co zostalo juz pokazane.pozwoli to innym nie dublowac scenerii lub pomyslow.wiem ze jest temat o nadsylaniu zdjec lecz wszystkie w jednym miejscu moze w formie siatki...wiadomo ze chlop jest wzrokowcem..... <ok> <ok> <ok> <ok>

[ Dodano: 2010-10-17, 10:37 ]
kubik, jak wyjasniles to rozumiem ze bedziemy glosowac na obojetnie ktore zdjecie kolegi i on bedzie potem dawal te ktore uzna za sluszne?

Awatar użytkownika
Kubik
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: Kubik » 17 paź 2010, 13:36

tomkom1 pisze:kubik, jak wyjasniles to rozumiem ze bedziemy glosowac na obojetnie ktore zdjecie kolegi i on bedzie potem dawal te ktore uzna za sluszne?
Głosujemy na auto a które zdjęcie i czy jedno czy dwa trafi do kalendarza to zdecyduje grafik. Narazie jest opcja że oba zdjęcia będą użyte.

Awatar użytkownika
gornik
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Kontakt:

Post autor: gornik » 17 paź 2010, 13:39

Wszystkie wątpliwości rozwiane, tylko teraz czekać na dobre
zdjęcia, żeby było na co głosować i w czym przebierać.

Awatar użytkownika
KoralB3
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: KoralB3 » 17 paź 2010, 14:47

Kolczat, to że masz nabitych postów i range Super User to nie znaczy że jesteś Panem na tym forum więc troche przystopuj ze swoimi uwagami do innych userów jak i do mojego wieku bo jeśli ci coś nie pasuje napisz na PW a to że pokazuje auto Ojca to zle? mogę nawet audi księdza ode mnie z parafii pokazać i ciebie to będzie gów*o obchodzić.
Mam te 15 lat i nie mam swego auta, ale o co tobie chodzi? Zazdrościsz mi, że w swym wieku mam okazje się czyms takim bawić? Mamy XXI wiek, czasy po PRLowskie się skończyły i teraz audi 80 to już tanie auto...

tomkom1, dziex ;-)
Ostatnio zmieniony 17 paź 2010, 15:04 przez KoralB3, łącznie zmieniany 3 razy.

Awatar użytkownika
Bastek
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: Bastek » 17 paź 2010, 14:56

Halo... Czy jest tutaj jakiś admin, moder, lub ktokolwiek kto może zaprowadzić tu jaki taki porządek ? :roll:

spaykee
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Imię: Krzysztof
Nadwozie: Avant
Silnik: 2.0 ABK
Kontakt:

Post autor: spaykee » 17 paź 2010, 15:44

Bastek pisze:Halo... Czy jest tutaj jakiś admin, moder, lub ktokolwiek kto może zaprowadzić tu jaki taki porządek ? :roll:
Tak, przydałoby się powiadomiś użytkowników forum o tym kalendarzu, jesli chcemy, aby:
kubik pisze:Jest jeszcze jedna bardzo ważna sprawa, zdjęć do kalendarza mamy tyle co kot napłakał. Więc fotopstrki w dłoń i do roboty <aparat>
A w temacie gdzie wrzucamy fotki same b3 i b4 ,a gdzie rs, s2, b2, b2q, b1 :idea:

Bo jeśli to ma być kalendarz Audio 80 gdzie będą jedynie b3, b4 to ja już teraz się wypisuję z tego projektu :idea: Fakt, niektórzy mają naprawdę godnie zrobione furki b3 i b4, ale przecież audi 80 to nie tylko b3 i b4. Odgrzewając tego kotleta mialem na myśli to, aby każdy model A80 był na kalendarzu.

Ale co ja tu mam do gadania, zwykły user jestem z zardzewiałym A80b3.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Awatar użytkownika
Kolczat
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Kontakt:

Post autor: Kolczat » 17 paź 2010, 18:20

macie racje poniosle mnie wczoraj, ale to juz nie pierwszy taki przypadek ze chlopak nie wie o czym pisze, chyba kazdy z nas zrozumial o co chodzilo Adasiowi a on jedyny tu wyskakuje z pretensjami do calego swiata...
wybaczcie za to OT ale musialem napisac sprostowanie...
spaykee pisze:Ale co ja tu mam do gadania, zwykły user jestem z zardzewiałym A80b3....
widze tez tu sugestie do mnie, wiec wrzucaj i tak zdecyduje demokracja...

Awatar użytkownika
KoralB3
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: KoralB3 » 17 paź 2010, 18:29

Kolczat, Ja wyrażam swoją opinie i nie wyskakuje z żadnymi pretensjami więc jak źle odebrałeś mojego posta to mi przykro.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Dział Forum Audi 80”