tychy - paprocany
spoty organizowane przez tamtejszą grupe maniaków po lewej stronie parkingu zaraz za wjazdem.
chaotycznie opisane ale kto będzie chciał, to się dopyta.
blisko drogi bielskiej, łatwy dojazd, zima woda w zalewie, mini plaża, fajny park, ogólnie fajny klimacik
osobiście byłem dwa razy, mam niecałe 30km ale warto
postaram się częściej tam pokazywać ale dopiero jak doprowadze auto do jako takiego średniego stanu bo niedawno kupiłem, a niestety jest bardzo zaniedbane.
więcej info może dopisać kolega meir lub kolczat - oni z tamtych rejonów pochodzą
pozdrawiam i do zobaczenia <lol>
[Tychy-Śląsk] cotygodniowe niedzielne spoty VAG
- siwusek216
- Forum Audi 80
- szuan
- Forum Audi 80
- Kontakt:
siwusek216, to taki marketing
byłem tylko ja i kolczat z reprezentacji audi80, było zaledwie kilka osób bo pogoda nie dopisała ale powiem szczerze, że to był jeden z lepszych spotów na jakich byłem
miło pogadaliśmy, ja miałem okazje sprawdzić pare rzeczy, dowiedzieć się czegoś nowego i ogólnie miało to swój klimat
nooo oprócz tej bawary która podjechała :mrgreen:
pozdrawiam i do zobaczenia wkrótce(czyt. jak dostane nową prace i złoże te klocki które teraz mam w garażu..)
byłem tylko ja i kolczat z reprezentacji audi80, było zaledwie kilka osób bo pogoda nie dopisała ale powiem szczerze, że to był jeden z lepszych spotów na jakich byłem
miło pogadaliśmy, ja miałem okazje sprawdzić pare rzeczy, dowiedzieć się czegoś nowego i ogólnie miało to swój klimat
nooo oprócz tej bawary która podjechała :mrgreen:
pozdrawiam i do zobaczenia wkrótce(czyt. jak dostane nową prace i złoże te klocki które teraz mam w garażu..)