[zachodniopomorskie] Koszalin - Minispoty
-
- Forum Audi 80
- Imię: Krzysztof
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.0 ABK
- Kontakt:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: To nawet telefon Cię nie obudził? :lol: :lol: :lol: :lol: To ładnie musiałeś dać w palnik, heheheheheBibol pisze:Szkoda chopy że nie było mnie z wami, dogorywałem po Kongresie Klubów Motocyklowych, ale następnym razem na pewno będę. Pozdro
-
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Marcin_89 pisze:Koszalinie nie ma już najmniejszego sensu.
A bo tak to jest, ze umawiamy się na to ognisko, a wiele osób to olewa, i w zasadzie spoty wyglądają tak, że do końca zostaje Zwierzu, Marcin i ja. Ty Bibolek jesteś usprawiedliwiony - jakbym w sobote chlał, to też bym olał spot. :lol: :lol:Bibol pisze:Ale żeś podsumował swoje rodzinne miasto :mrgreen:
Olał to za mocno powiedziane, po prostu byłem nie w stanie :mrgreen: obiecuję poprawę <ok> aktualnie ten likend mam jeszcze zarezerwowany ale potem każdy jeden mam wolny do końca roku. Wyjątkami mogą być soboty bo mogę mieć jakiś kurs. Tak poza tym to nie widzę problemu nawet jak będzie nas czterech, w "kupie" siła <ok>
-
- Forum Audi 80
- Kontakt:
wiem, bo nawet telefonu nie slyszales, hahahahaBibol pisze:po prostu byłem nie w stanie :mrgreen:
dobry chlopczyk,. tak trzymacBibol pisze:obiecuję poprawę <ok>
no i git majonez <ok> bedziemy w kontakcie 8-)Bibol pisze:Tak poza tym to nie widzę problemu nawet jak będzie nas czterech, w "kupie" siła <ok>
-
- Forum Audi 80
- Kontakt:
no to już teraz mogę powiedzieć, że w koszałkowie będę w niedziele, we wtorek i w środę na pewno., <ok>LeeOne pisze:Terminy trzeba ustalać trochę z większym wyprzedzeniem niż kilka dni...
przecież nie mówię, że nie. <ok> Ale chodzi o zachowanie typu "jhee dawaj, lecim, będzie fajnie"... ale już nie dociera na miejsce bo ma lache wyłożoną <ok> Nikt nikogo nie zmusza, w końcu spotykamy się w celach towarzyskich, by pogadać, pośmiać się. <ok> Nikt nikogo przecież nie zabije, nie jesteśmy w Parlamencie :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:LeeOne pisze:niektórzy maja już swoje plany