Kalendarz Audi 80
- Kolczat
- Forum Audi 80

- Imię: Marcin
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.3 NG+lpg
- Kontakt:
bo ogolnie zmienijac barwe co miesiac potrzebowalbys 12 kolorow, a niektore naprawde moga nie pasowac do scenerii zdjecia
edit:
a dalbys rade wrzucic dla przykladu zdjecie innego auta (bo mi sie to juz znudzilo ;p) wciaz z tym samym kolorem nazwy miesiaca i logiem w barwach bialo czerwonych...
ps: zay zgadzam sie z Toba
edit:
a dalbys rade wrzucic dla przykladu zdjecie innego auta (bo mi sie to juz znudzilo ;p) wciaz z tym samym kolorem nazwy miesiaca i logiem w barwach bialo czerwonych...
ps: zay zgadzam sie z Toba
- Norbas
- Forum Audi 80

- Imię: Norbert
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.0 ABT
Zima- biały, niebieskiAdaś Lee pisze: Już bardziej porami roku można by te kolor ustawić.
Wiosna- Zielony, pomarańcz
Lato- żółty, pomarańcz
Jesień-brąz, czerwony, bordowy
Takie kolory mi pasują pod pory roku.
No chyba żeby był kolor strony- czarny, siwy czerwony i biały.
Coś trzeba by było wybrać i pomóc bo kolega nie da sobie rady sam ze wszystkim, robota stoi a czas idzie
wybrać kolory, słać zdjecia, głosowanie, wstawianie zdjęć, przegląd ogólny i drukowanie <ok>
W 100% popieram jednolita szata... Wystarczy pójść do sklepu widział ktoś kalendarz z ciekawymi zdjęciami którego każda strona była inna... Koledzy to nie pani domu, przyjaciółka, naj czy tam program telewizyjny jeździmy ceniącą się marką więc nie róbmy z czegoś co będzie nas reprezentować pisma dla dzieci...Kolczat pisze:nie wiem mi pasuje jednolita kazda stron rozniaca sie jedynie zdjeciami aut
luźniej dziewczyny, do końca miesiąca trwa zgłaszanie samochodów, w tym czasie projekt będzie już gotowy w stu procentach, później głosowanie, wrzucenie zdjęć w projekt i druk. będzie dobrze. <ok>
co do tego, co mówił Norbert. Projekt jest praktycznie gotowy. Ja sobie sam z nim poradzę od początku do końca. Sam nawet wybrać zdjęcia mogę. Tylko żeby później nie było płaczu, że ktoś chciał inny.
Kalendarz będzie na ciemnym tle, z czerwonymi detalami. eot. Jedyne nad czym się jeszcze zastanawiam, to okładka.
co do tego, co mówił Norbert. Projekt jest praktycznie gotowy. Ja sobie sam z nim poradzę od początku do końca. Sam nawet wybrać zdjęcia mogę. Tylko żeby później nie było płaczu, że ktoś chciał inny.
Kalendarz będzie na ciemnym tle, z czerwonymi detalami. eot. Jedyne nad czym się jeszcze zastanawiam, to okładka.
-
truskawkowy
- Forum Audi 80

wg. mnie też wygląda superos, pytanie tylko czy nie za ciemny. Na polach dni miesiąca nic nie napiszesz, chyba że korektorem, a taka czarna płachta w pokoju też różnie może wyglądać. Wydaje mi się, że albo pójść trochę jaśniej w szarość, albo zrobić mniejsze pola na dni skoro i tak się tam nic nie napisze/zaznaczy (dzień miesiąca i pod nim ew imieniny chociaż to trochę zbędne). Tak czy inaczej fajnie byłoby mieć taki gadżet.