No o to mi chodzi właśnie.Niki20 pisze:W końcu to auta mają być najważniejsze a nie cyferki.
Zawarłeś w tym zdaniu kwintesencję mojej myśli jak i pewnie samej inicjatywy istnienia tego forum.

No właśnie.Kolczat pisze:ten bym traktowal jako wystawowy
Kolczat, to były przykłady.Kolczat pisze:ale nie wiem co Ty tam grzebiesz w aucie
Oglądałem kiedyś kalendarz Pirelli i nie chciałbym go nawet za free. Wg mnie te laski płaskie jakieś i z tyłu i z przodu. Kalendarz Playboya to przy tym lux.spaykee pisze:haha, a no właśnie. Ale co by nie było, marzy mi się ori kalendarz Pirelli. <ok> Miałem kiedys Playboya, też był całkiem spoko :mrgreen:spaykee, no masz poczucie humoru...ne wiem czy 2 beda w polsce wogole....a jak mailbym oryginal to nie jezdzilbym czarna seta heee

kubik pisze:Oglądałem kiedyś kalendarz Pirelli i nie chciałbym go nawet za free. Wg mnie te laski płaskie jakieś i z tyłu i z przodu. Kalendarz Playboya to przy tym lux.
to akurat racja, ale sam fakt, ze limitowana edycja dla najmożniejszych, hehe <ok> A kalendarz playboya przedstawiał się tak...:tomkom1 pisze:kubik, no i tu sie z kolega zgadzam co do gustu..te z pirelli to mozna w alpy na snowboard zabierac.hehehe