[1.9 tdi z1 avant 90km]
-
- Forum Audi 80
[1.9 tdi z1 avant 90km]
mam problem przy odpalaniu na ciepłym silniku ok.50st.C obroty na początku skaczą do 2500 czy miał podobny problem z góry dziękuje za pomoc :-)
-
- Forum Audi 80
munior
jak tylko go kupiłem tak było a wcześniej nie miałem diesla i nie wiedziałem że to coś nie normalnego ale teraz wszystko się wyjaśnia powoli bo nabyłem go na giełdzie od handlaża z dok. wynika że był w kraju 2 tyg. no i przez ten czas zrobił z nim co trzeba nie interesował mnie ten problem ale od niedawna mam neta i postanowiłem to sprawdzić
-
- Forum Audi 80
-
- Forum Audi 80
gibaj pisze:to po co u niego byłeś? :evil: widzę że jesteś z lubelskiego umów się z muniorem albo uki-xx i ci zrobią furę po co jeździsz po tych m.. :evil: :evil:
byłem u pompiarza i nic nie mógł na ten temat powiedzieć ale terz nie podpinał kompa
ok mogę się z nimi umówić a oni są mech czy coś w tym rodzaju nie jestem jakimś zapaleńcem co do audi ale mnie te obroty czasami irytują a sam ogólnie spoko
-
- Forum Audi 80
nie jestem zapaleńcem ale samochodzik porządny tylko mój zaniedbany ale wszystko działa mimo tak leciwego wieku ostatnio elektryka trochę szwankuje tzn szyby i szyberdach nie wiem co może być ale jeszcze działagibaj pisze:a szkoda <buu> :roll:nie jestem jakimś zapaleńcem co do audi
[ Dodano: 2010-10-24, 16:55 ]
o co chodzi?kokolino1 pisze:Popraw proszę tytuł tego wątku zgodnie z regulaminem. Zastosuj w nim odpowiednie tagi. Dla działu technicznego tagi wyglądają tak. W przypadku nie poprawienia, zostanie on zamknięty lub usunięty !