Saszetki do kluczy Audi80.PL - (Doc)
-
marian.76
- eSPe
- Forum Audi 80

- Imię: Sławek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.6 ABC
- Kontakt:
sp.olsztyn - 1 szt. saszetka granatowa (ciemniejszy niebieski), Nici białe, w treści nick z forum
Przelew poszedł już dawno, jak i PW.
Piszę 2 raz bo pisałem wcześniej ale podobno numer VIN się nie zmieści więc skasowano mój post.
Gwoli ścisłości - to że piszę jeszcze raz nie oznacza że chcę drugą. Zamawiam tylko 1 saszetkę. PW poszło wcześniej ale napiszę drugi raz z poprawioną treścią napisu.
Przelew poszedł już dawno, jak i PW.
Piszę 2 raz bo pisałem wcześniej ale podobno numer VIN się nie zmieści więc skasowano mój post.
Gwoli ścisłości - to że piszę jeszcze raz nie oznacza że chcę drugą. Zamawiam tylko 1 saszetkę. PW poszło wcześniej ale napiszę drugi raz z poprawioną treścią napisu.
Ostatnio zmieniony 24 paź 2010, 21:30 przez eSPe, łącznie zmieniany 1 raz.
[center]Juz po tej ilosci zamowien chcialbym Was pochwalic.Wszystko wyglada i przebiega sprawnie i wlasciwie.wzor do nasladowania[/center].Aktualna lista zamowien na 1 stronie.
Ostatnio zmieniony 25 paź 2010, 00:19 przez tomkom1, łącznie zmieniany 1 raz.
[center]Jeszcze 8 sztuk i startujemy z pierwsza partia.Na nastepna trzeba bedzie poczekac wiec zapraszam w imieniu El Directore i skromnym swoim.tomkom1[/center]
Ostatnio zmieniony 26 paź 2010, 21:36 przez tomkom1, łącznie zmieniany 1 raz.
- jacek199315
- Forum Audi 80

[center]Panowie to koncowka tej grupy zamawiajacych...brakuje 6 sztuk do pelnej pratii i zaczynamy produkcje.wiec zamawiajacy teraz stosunkowo najkrocej beda czekac na realizacje bo za chwilke ruszamy....jeszcze 6 sztuk wolnych jest.....napisalem panowie i dopiero zaskoczylem ze chyba zadna pani jeszcze sie nie zdecydowala na gadzet.poprawcie mnie jesli sie myle.bo znam tu malo kogo :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: [/center]
[ Dodano: 2010-10-28, 13:49 ]
Rene, znalazlem.jestes rodzynkiem :mrgreen: :mrgreen:
[ Dodano: 2010-10-28, 13:49 ]
Rene, znalazlem.jestes rodzynkiem :mrgreen: :mrgreen: