dzieki :mrgreen: cudoku :mrgreen:mati86 pisze:Techniczne Elementy Poliuretanowe DEUTER s.c. Sambor&Sambor al.1000-lecia 1c ,32-300 Olkusz
www.poliuretan.olkusz.pl
jaco124, wejdź sobie na elementy zawieszenia i sklep Kup teraz i wybierasz se co chcesz do jakiego auta. i masz ceny podane.
[80B4 ABC] tuleja wachacza
problem z tym ze moje tuleki sa narazie dobre..bo wymieniane jakies 10tys temu... pytam bo lubie duzo wiedziec :mrgreen: i wszystko wczesniej sprawdzac...bo przy ostatniej wymianie nie mialem czasu na decyzje tylko kupilem na szybko lemfordera jak dobrze pamietam a nie mialem czasu latac za poliuretanowymi....a szkodamati86 pisze:to wpadaj do Olkusza do tego sklepu po tulejki.
od razu mnie odwiedzisz <wodka>
- kwiatek4357
- Forum Audi 80
Dzięki, właśnie chciałem sie upewnić. A długo na tym już jeździsz? Co znaczy, że jest twardszy to, że bardziej dudni na dziurach? Czy może sztywniejszy i mniej ściąga na koleinach ( na co właśnie liczę) bo na uginanie czy bujanie góra dół to raczej nie wpływa. Napisz trochę jakie są różnice tak łopatologicznie bo jakoś nie mogę się zdecydowaćjaro85 pisze:ja śmigam na poliuretanie i nie narzekam gość do tulei dodaje smar i tuleja obraca się w wahaczu
- kwiatek4357
- Forum Audi 80
-
- Forum Audi 80