Sklep Ipart
części samochodowe
Tarcze, hamulce
Sklep Bestdrive
felgi - sklep internetowy sportwheels.pl

felgi - sklep internetowy ucando.pl

[ABT] Gdzie i JAKI założyć gaz w okolicach Rybnika, Gliwic

Wszystko co związane z LPG
Awatar użytkownika
panda86
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: panda86 » 24 paź 2010, 20:55

ktoś jeszcze może mi powiedzieć coś o AUTO-MIX'ie? bo jak na razie to ciągle myślę o tym zakładzie.. - innych nie znam :P

[ Dodano: 2010-10-25, 19:22 ]
Witma, ponownie, dostałem informację na jakich podzespołach będzie instalacja zrobiona w Auto-Mix'ie.. :
1. Układ sterownia firmy KME S4

2. Reduktor gazu firmy Tomasetto z niezależnym elektrozaworem gazu

3. Mieszalnik gazu firmy OML z dodatkowym dyfuzorem powietrza

4. Przewody gazowe wysokiego i niskiego ciśnienia firmy Semperit.

5. Zawór tankowania i wielozawór również firmy Tomasetto

6. Zbiornik gazu firmy Stako lub GZWM w zależności od rozmiaru jaki Pan sobie wybierze

Koszt instalacji gazowej w przedstawionej kkonfiguracji wynosi 1800,00 zł ze zbiornikiem cylindrycznym- pojemność do wyboru.
Bardzo proszę o Wasze opinie na temat tego zestawienia, czy dobra kombinacja, cena w miarę przystępna i co o tym myślicie.. - ja powiem szczerze że jak na razie to nie wiem czy pojadę do jakiegoś innego warsztatu... jakoś nie umiem znaleźć konkretnych informacji o innych warsztatach..

swieca91
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: swieca91 » 01 lis 2010, 22:10

Ja polecam GZW w Zbrosławicach. Chlopaki naprawde znaja sie na rzeczy a auta jakie maja juz na swoim koncie i klienci z calej Polski a także z Niemiec doskonale o tym swiadcza. Jestem posiadaczem instalacji zakladanej wlasnie u Nich i jestem przeszczesliwy!

[ Dodano: 2010-11-01, 22:12 ]
jak chcesz cos o Nich wiedziec to wpisz w googlach "gzw zbrosławice" i poczytaj co pisza ludzie. Bo to zadowolenie klienci sa najlepsza reklama. ;-)

ODPOWIEDZ

Wróć do „Zasilanie LPG”

opony samochodowe opony samochodowe hamulce
felgi - sklep internetowy sportwheels.pl części samochodowe ucando.pl
części samochodowe iparts.pl