[Audi_B1_1.8_GZ] nowa tapicerka
:P
koledzy co myslicie na temat opony Toyo R 888 165/50 R15 bedzie naciagnieta na felge 6.5. myslicie ze uda mi sie uzyskac efekt naciagniecia gumy??
pozatym znalazlem je w bardzo dobrej cenie ponizej jest link do strony!! jest to mozliwe??
200zl za nowa opone?? warto zamowic z takiej strony??
http://www.oponeo.pl/dane-opony/toyo-r- ... 0-r15-72-v
pozatym znalazlem je w bardzo dobrej cenie ponizej jest link do strony!! jest to mozliwe??
200zl za nowa opone?? warto zamowic z takiej strony??
http://www.oponeo.pl/dane-opony/toyo-r- ... 0-r15-72-v
:p
"szuan" dzieki za foto bede w niebowziety jak to tak bedzie wygladalo na tej samej stronie widzialem tez opone troche mniejasza ale taki efekt mi chyba wystarczy i chyba bedzie lepszy komfort jazdy, pozatym te inne opony mialy zwykly wyglad a ta bedzie bedzie dodawala smaku. zamawiam narazie dwie i zobacze co to bedzie
ps. nie macie kocgos kto ladnie poleruje aluminium w okolocach zyrardowa??? i moze kogos kto potrafi polozyc chrom na plastyk?? i jakie srubki zrobic w bbs zlote czy chrom?? srodek felgi bedzie czarny a ta duza srubke pomalowalem pod kolor dachu. w calym aucie robie srubki na zloto to moze i w bbs-ach??
ps. nie macie kocgos kto ladnie poleruje aluminium w okolocach zyrardowa??? i moze kogos kto potrafi polozyc chrom na plastyk?? i jakie srubki zrobic w bbs zlote czy chrom?? srodek felgi bedzie czarny a ta duza srubke pomalowalem pod kolor dachu. w calym aucie robie srubki na zloto to moze i w bbs-ach??
-
- Forum Audi 80
- Imię: Zbyszek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.0 ABK
Dzieki chlopaki :mrgreen: ale bez przesady sa lepsi :oops:
Archi co tam chcesz polerowac kolego :?:
Jak felga bedzie miała czarny rotor to srubkui na zloto 8-) srube centralna bym rowniez pozlocil albo wypolerowal zeby wspolgrala z felga, za duzo roznych kolorow na jednej feldze to tez niedobrze bo sie balagan robi, ale to tylko moje prywatne zdanie
Kolego opona toyo R888 nie nadaje sie do tego zeby ja naciagac a juz napewno nie do cywilnego uzytkowania na drogach, jak popada to popsujesz auto na jakims luku :roll: to jest semi slick z homologacja do uzytku na drogach jednak jak bedzie mokro to bedziesz sie slizgal na tych oponach bardzo.
Dobrze naciagaja sie Uniroyal, Toyo, Michelin, Yokohama, Pirelli, tanie i bardzo dobre sa Uniroyal RainSport.
Archi co tam chcesz polerowac kolego :?:
Jak felga bedzie miała czarny rotor to srubkui na zloto 8-) srube centralna bym rowniez pozlocil albo wypolerowal zeby wspolgrala z felga, za duzo roznych kolorow na jednej feldze to tez niedobrze bo sie balagan robi, ale to tylko moje prywatne zdanie
Kolego opona toyo R888 nie nadaje sie do tego zeby ja naciagac a juz napewno nie do cywilnego uzytkowania na drogach, jak popada to popsujesz auto na jakims luku :roll: to jest semi slick z homologacja do uzytku na drogach jednak jak bedzie mokro to bedziesz sie slizgal na tych oponach bardzo.
Dobrze naciagaja sie Uniroyal, Toyo, Michelin, Yokohama, Pirelli, tanie i bardzo dobre sa Uniroyal RainSport.
- michael80b3
- Forum Audi 80
-
- Forum Audi 80
- Imię: Zbyszek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.0 ABK
Słonik pisze:to jest semi slick z homologacja do uzytku na drogach jednak jak bedzie mokro to bedziesz sie slizgal na tych oponach bardzo.
dlaczego sadzicie ze ten samochod kiedykolwiek zobaczy deszcz albo mokra nawierzchnie :?: ze o intensywnej eksploatacji nie wspomne :mrgreen:michael80b3 pisze:R888 da Ci dobre warunki jezdne ale tylko na suchej powierzchni a poza tym to na długo ci ona nie wystarczy bo tego typu opony szybko się ścierają.
:P
Po malej wyprawie do wroclawia w celu nabycia nowych rarytasow......
kierownica GTE xxx zł.
dokladka do zderzaka kamei xxx zł.
lusterka chromowane xxx zł.
listewki,ksiazka ser,rygle xxx zł.
wspomnienia jazdy z "ELMŁODYM" jego nowym samochodem BEZCENNE!!!!!!!
Posikacie sie jak zobaczycie jego nowy projekt!!!
PS. Wielki szacun dla kolegi "ELmłodego" za wlozana prace w audi b1, bardzo milo bylo zobaczyc ile serca dolozyl do swojego autka!!!!
kierownica GTE xxx zł.
dokladka do zderzaka kamei xxx zł.
lusterka chromowane xxx zł.
listewki,ksiazka ser,rygle xxx zł.
wspomnienia jazdy z "ELMŁODYM" jego nowym samochodem BEZCENNE!!!!!!!
Posikacie sie jak zobaczycie jego nowy projekt!!!
PS. Wielki szacun dla kolegi "ELmłodego" za wlozana prace w audi b1, bardzo milo bylo zobaczyc ile serca dolozyl do swojego autka!!!!