Masakra, jaką koleś kapuche trzepie na tych zębatkach... :shock:Na allegro są te zębatki.
http://allegro.pl/tryb-li...1250294663.html
audi 80 1.6TD 1987r
witam w temacie zderzaka od audi 90 jestem juz troszke do przodu zderzak, jest kierunki niedlugo beda. tylko halogenow brak;(
z tych milszych rzeczy jest jeszcze to ze jestem w posiadaniu spoilera niby od audi:
napisane jest na nim cos takiego"
"hersteller KAMEI germany
heck spoiler typ 4 4418 aust A
typ zeichen KBA 37 028
ohne ZBL art nr. 4 4418"
ktos wie z jakiego to auta?? bo do 80 zbytnio nie pasuje
i mam tez maly problem podczas ruszania (zawsze: zwykly start czy na swiatlach) zapalaja mi sie kontrolki od wody i hamulcow naraz przez co moze to byc wywolane?? poziomy płynów mam ok
z tych milszych rzeczy jest jeszcze to ze jestem w posiadaniu spoilera niby od audi:
napisane jest na nim cos takiego"
"hersteller KAMEI germany
heck spoiler typ 4 4418 aust A
typ zeichen KBA 37 028
ohne ZBL art nr. 4 4418"
ktos wie z jakiego to auta?? bo do 80 zbytnio nie pasuje
i mam tez maly problem podczas ruszania (zawsze: zwykly start czy na swiatlach) zapalaja mi sie kontrolki od wody i hamulcow naraz przez co moze to byc wywolane?? poziomy płynów mam ok
Witam.
Czy to mryganie napewno dotyczylo alternatora?
Bo padl mi rozrusznik tzn. wydaje mi sie ze to elektromagnes. Po przekreceniu kluczyka jest tylko odglos rozrusznika w ogole nie kreci kolem zamachowym.
czy mozliwa jest taka reakcja lancuchowa ze przez ten alternator sie to dzieje? Np. Ze aku jest slabo naladowane? Choc nie wydaje mi sie.
Czy to mryganie napewno dotyczylo alternatora?
Bo padl mi rozrusznik tzn. wydaje mi sie ze to elektromagnes. Po przekreceniu kluczyka jest tylko odglos rozrusznika w ogole nie kreci kolem zamachowym.
czy mozliwa jest taka reakcja lancuchowa ze przez ten alternator sie to dzieje? Np. Ze aku jest slabo naladowane? Choc nie wydaje mi sie.
Musisz miec miske z b3 z spływem oleju z golfa nie pasuje nie posadzisz silnika miska zatrzyma sie na sankach. Łapy dajesz z swojego D tylko ta z prawej może ci wejść bo przewód olejowy z turbiny bedzie przeszkadzał ja ja trochę wyciąłem i działa. AAA i bym zapomniał podstawę filtra oleju musisz mieć ze swojego D z golfa chyba jest pod innym katem. Chyba tyle jak masz jakies pytania wal śmiało przerabiałem temat.