[80 b4] Szyberdach nie działa.....
- M@rcus
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Padła płytka sterująca szyberdachem, i dlatego Ci nie reaguje na żadną pozycję, to samo miałem w golfie. Jak masz dobrego elektronika to Ci to zrobi bez problemu, jeśli nie to już szukaj gdzieś, ja kupiłem kompletny szyberdach na szrocie u znajomego za 100zł przy czym cenią się przynajmniej po 300zł. Także trzeba poszukać. Co do otwierania i niezamykania, pewnie poleciała Ci któraś z szyn, nie wiem jak w Audi ale w Golfach to była usterka na pożądku dziennym że uszkadzała się lewa prowadnica. Nowa kosztuje ok 250zł takżę szkoda zachodu, trzeba szukać gdzieś po szrotach. Podejżewam że w audi to samo się dzieje jeśli Ci przeskakuje. Pozdrawiam
- szczurus_89
- Forum Audi 80
Witam. Ja mam z góry trochę inny problem. Miałem wyłamane "prowadnice" od szyberdachu i wogóle był pognieciony od góry (nie wiem jakim cudem bo dach cały) i po wymianie itd szyberdach nie otwiera mi się do końca tzn. jak się chowa w podsufitkę dochodzi prawie do końca i za chwilę wraca jakieś 1-2cm, Drugim problemem dość uciążliwym na moim zawiasie jest jakieś metaliczne stukanie tak jakby nad tylną kanapą jakby jakaś blacha się tłukła. Co to może być? Domyślam się że pewnie podsufitkę trzeba będzie zciągnąć tylko jak ? Mam sedana... Z góry dzięki za pomoc
- Piotrekdriver1
- Audi 80 Klub
- Piotrekdriver1
- Audi 80 Klub