Witam. Zacząłem nowy temat bo nie znalazłem nic co by było opisane jako mój defekt.
Przede wszystkim wszystko jest na odwrót po przekręceniu kluczyka podświetlenie powinno gasnąć a nie się zapalać po za tym przy otwarciu drzwi nie zapalają się lampki działają tylko jak się przesunie ręcznie , teraz proszę o pomoc jakie kabelki wychodzą z pompki do oświetlenia lub jaka jest kolejność gdzie skąd co idzie bo u mnie wszystko jest na odwrót mogę podłączyć wszystko jak należy bo to nie trudne ale nie będzie ściemniacza a ten bajerek chciał bym mieć pozdrawiam.
ABT AVANT 80 B4.
A jeszcze w lampce przedniej i tylnej są dwie lampki czy muszą być obie na raz.
[ABT AVANT 80 B4] Podświetlenie wnętrza
[ABT AVANT 80 B4] Podświetlenie wnętrza
Ostatnio zmieniony 30 paź 2010, 13:50 przez jkruk77, łącznie zmieniany 1 raz.
- Szara80tkaTdi
- Forum Audi 80
- Imię: Przemek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 1.9 1Z
z tymi tagami to pewnie chodzi o te nawiasy kwadratowe, jak dla mnie tez to nie zrozumiale, zamiast wstawiac opis wstaw tagi, niech pisza polskimi slowami np: wstaw nawiasy kwadratowe z opisem samochodu a nastepnie opisz problem,
wiele osob sie ztym myli bo nie kazdy sie wychowal na komorkach i komputerach ja rowniez do nich naleze, a sam tytul tematu moze wygladac np tak
[ABT AVANT 80 B4] podświetlenie wnętrza
wracajac do problemu - czy jak przekrecisz w pozycje zaplon i zapala sie wtedy ta lampka u gory, to czy masz wtedy otwarte dzwi od kierowcy czy zamkniete? byc moze masz tez pstyczek na slupku kierowcy uszkodzony lub niepodlaczony, delikatnie gumke zdejmij, dalej masz wkreta i zobacz w czym rzecz
ta lampka tylna chyba jest polaczona z otwarciem klapy tylnej
wiele osob sie ztym myli bo nie kazdy sie wychowal na komorkach i komputerach ja rowniez do nich naleze, a sam tytul tematu moze wygladac np tak
[ABT AVANT 80 B4] podświetlenie wnętrza
wracajac do problemu - czy jak przekrecisz w pozycje zaplon i zapala sie wtedy ta lampka u gory, to czy masz wtedy otwarte dzwi od kierowcy czy zamkniete? byc moze masz tez pstyczek na slupku kierowcy uszkodzony lub niepodlaczony, delikatnie gumke zdejmij, dalej masz wkreta i zobacz w czym rzecz
ta lampka tylna chyba jest polaczona z otwarciem klapy tylnej
- Motostacja pl
- Forum Audi 80
- Imię: Motostacja PL
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan quattro
- Silnik: 2.8 AAH
- Kontakt:
TakSzara80tkaTdi pisze:z tymi tagami to pewnie chodzi o te nawiasy kwadratowe
Kolego, jak ktoś nie chce zrozumieć to nie zrozumie. Nie mamy tu tyle czasu aby do każdego usera podchodzić jak do dziecka. Gdybyś przeczytał uważnie to co ci wkleiłem to zauważyłbyś że jest tam odnośnik do odpowiedniego regulaminu w którym jest wszystko jest opisane.Szara80tkaTdi pisze:jak dla mnie tez to nie zrozumiale, zamiast wstawiac opis wstaw tagi, niech pisza polskimi slowami np: wstaw nawiasy kwadratowe z opisem samochodu a nastepnie opisz problem
TAGi to rzecz podstawowa na wszystkich liczących się forach tematyczny. Bez nich takie forum zamienia się w gigantyczny śmietnik w którym nic nie można znaleźć.