No to ja bym się mocno opił w takiej sytuacji. :lol: <ok>chmiel25 pisze:GTB 1756 VK :mrgreen: koszt 230pln + przesyłka :mrgreen:
Ide się opić :mrgreen:
pozdro
B4Q A TDI. Wszystko na sprzedaż :)
Gratki, ciekawe czy twoja padlina sie teraz nie rozleci z ta suszarka? :mrgreen: Bo moja ma sie w miare dobrze, tylko sprzeglo piszczy, ze jest maltretowane :lol:chmiel25 pisze:No i stało się :mrgreen: Turbina się wy.. zepsóła znaczy :lol:
Czyli wsadzamy coś męskiego :mrgreen:
Idąc w ślady Mroza zakupione właśnie turbo od A6 2.7 TDI
GTB 1756 VK :mrgreen: koszt 230pln + przesyłka :mrgreen:
Ide się opić :mrgreen:
pozdro
Lecze się z syndromu dnia drugiegoNiki20 pisze:No to ja bym się mocno opił w takiej sytuacji. :lol: <ok>
O padline się nie martwie :mrgreen: tylko ciekawe kiedy silnik powie PAPA :mrgreen:mrozoo pisze: ciekawe czy twoja padlina sie teraz nie rozleci z ta suszarka? :mrgreen:
Na czymś trzeba testowac :lol:
sedze ze do konca tygodnie zdam relacje jak teraz lata :mrgreen:
No nareszcie znalazłem czas aby zrobić trochę przy Avacie
1. zaślepiłem w końcu EGR :mrgreen:
I zabrałem się za montaż turbiny troszke jest duża i zajmuje miejsca ale w miare wchodzi na styk
został jeszcze wydech do przerobienia i kilka drobiazgów :lol:
Niestety prace utrudniają mi koledzy :mrgreen:
Uważaja że jak zwykle coś wymyślam i cuduje i czy w końcu nie kupie sobie normalnego auta bo już maja trochę mnie dość :mrgreen:
Wielkie gratki za pomoc dla ekipy z firmy FAN-CAR.
pozdro
1. zaślepiłem w końcu EGR :mrgreen:
I zabrałem się za montaż turbiny troszke jest duża i zajmuje miejsca ale w miare wchodzi na styk
został jeszcze wydech do przerobienia i kilka drobiazgów :lol:
Niestety prace utrudniają mi koledzy :mrgreen:
Uważaja że jak zwykle coś wymyślam i cuduje i czy w końcu nie kupie sobie normalnego auta bo już maja trochę mnie dość :mrgreen:
Wielkie gratki za pomoc dla ekipy z firmy FAN-CAR.
pozdro
Ale w garażu jest 18 stopni <rotfl>MarcinC pisze:Problem tkwi w tym, że trzeba mieć też co dłubać <lol> <lol> <lol>grinch pisze:... Chłopaku zadziwiasz mnie cały czas :mrgreen:
Bo jak jest temp z 5 stopni to ja wolę siedzieć w chacie przy grzejniku niż dłubać
ładnie ładnie chmielku <ok> jak odczucia ?
Niestety jeszcze nie jest skończona brakuje wydechu i paru pierdół ale sadze że po świętach wyjade <lol>
... Zdziwił byś się ile jest rzeczy do dłubania w B5 FL ale po co to komu, niektórzy bawią się dalej a niektórym to się znudziło takie życieMarcinC pisze:
Problem tkwi w tym, że trzeba mieć też co dłubać <lol> <lol> <lol>
ładnie ładnie chmielku <ok> jak odczucia ?
... Chmiel a wydech z kwasówki cały przelotowy będzie :?:
Nie bedzie! bo na kwasówke szkoda kasy a i tak jej nie widać. Przelot mam już od dawna 2.5 cala i wiecej już nie będę robił.grinch pisze:... Chmiel a wydech z kwasówki cały przelotowy będzie :?:
Plany są znane moc musi się zgadzać z rejestracja. Ale to dopiero na wiosne.MIODEK pisze:ale trzymasz się swoich planów i dłubiesz dalej <ok>
na zime to starczy ale i tak sądze że UYSY będzie chciał dorzucić koksu.
Ty zmałpowałeś mnie to teraz ja ciebie :mrgreen:mrozoo pisze:chmielek malpujesz mnie
Dzialaj, dzialaj, zobaczysz ile ta suszara potrafi bratko
Podejrzewam że styknie do 200ps i 400nm+
skończe w tygodniu to napewno napisze jak się sprawuje. i czy jest moc :mrgreen: